I de kommende uger afvikles Veteran Match 2021 med ambitionen om at støtte skadede danske soldaterveteraners kamp for en bedre tilværelse.

Vi bakker op om det gode formål og er med i initiativet, der finder sted over store dele af landet, og i den forbindelse søger vi veteraner, der inviteres til både jobmatch og match day-events i Odense Bulldogs og OB.

Match day eventet i Odense Bulldogs løber af stablen fredag den 8. oktober og der venter en kæmpemæssig fest for de fremmødte både før, under og efter kampen. Spar Nord Arena vil emme af aktiviteter med blandt andet opvarmningskamp på isen med veteraner, livemusik og happy hour.

KØB DINE BILLETTER HER

Alt for mange danske soldater vender hjem fra verdens brændpunkter med fysiske og psykiske ar, og den problemstilling tager Veteran Match 2021 op ved at arrangere jobmatch-dage med deltagerklubbernes erhvervsnetværk samt match day-events på stadion, hvor vi hylder og samler ind til foreningsaktiviteter under DIF’s soldaterprojekt, der arbejder for idrætsforeningstilbud til soldaterveteraner. Med visheden om, at et aktivt liv i bevægelse og beskæftigelse kan give lys i mørket.

Soldaterveteran Maria K. Andersen er en ud af otte veteraner, der sidste år kom i job via Veteran Match 2020 i København. Hun opfordrer andre skadede veteraner til at tilmelde sig årets event.

”Veteran Match 2020 gav mig et flexjob. Det har gjort mit liv langt mere indholdsrigt og meningsfyldt. Derfor vil jeg opfordre alle ledige veteraner til at tilmelde sig Veteran Match 2021.”

Den opfordring bakker vi i Odense Bulldogs naturligvis op om.

Er du selv veteran, så skynd dig ind og tilmeld dig Veteran Matchen her i byen via dette link https://www.difsoldaterprojekt.dk/event-details/veteran-match-2021

Eller kender du en, der kunne have brug for et skub i den rigtige retning, så prik vedkommende på skulderen.

Vær med til at sprede budskabet, så vi kan hjælpe så mange veteraner som muligt videre i livet via Veteran Match 2021. Det fortjener de.


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs Odense står sammen for de fynske soldaterveteraner