Jeppe Holmberg genstarter karrieren i Odense Bulldogs i den kommende sæson. Jeppe er efter en frivillig pause fra topishockey igen klar til at snøre skøjterne og spille Metalliga ishockey. Jeppe Holmberg har på trods af sine unge alder allerede tre danske mesterskaber på cv’et og Odense Bulldogs glæder sig rigtig meget til at byde ham velkommen i den fynske familie.

Jeg er glad for, at Bulldogs har givet mig chancen for at komme tilbage til højeste niveau. Jeg har igennem en lang periode kæmpet for at komme tilbage til mit gamle jeg, og føler at jeg er tilbage hvor jeg gerne vil være. Personligt ser jeg frem til at møde fansene, holdet og holdet omkring holdet. Jeg syntes det er et spændende projekt der er under opbygning i Odense, noget som jeg glæder mig til at bidrage til. Jeg kommer med en del erfaring, og er motiveret for at bevise mit værd. Jeg ser frem til en god sæson for Bulldogs, udtaler Jeppe Holmberg.

Nogen vil måske synes, at det er en chance og skrive med kontrakt med en spiller der har været ude et helt år, men efter flere gode snakke var jeg slet ikke i tvivl om, at Jeppe var klar til tophockey igen. Vi får en sulten og erfaren back og Jeppe får muligheden for genstarte hans karriere i en klub, hvor der også er plads til at tage vare på personen bag den professionelle ishockeyspiller, udtaler Henrik Benjaminsen.

Jeppe har i sin karriere både spillet forward og back, men er tiltænkt en rolle som back hos Odense Bulldogs. Jeppe er fortsat i Ålborg, hvor han træner sammen med flere prominente ishockeynavne og har allerede er vist, at formen er hvor den skal være, så Jeppe vil med garanti være en af de spillere der møder ind i bedst form når truppen igen starter på is i Vin med Kant Arena.

 

Kontrakten med Jeppe er 1-årig.

 

Evt. supplerende oplysninger:

Sportschef Henrik Benjaminsen, tlf. 2073 1906


Vedrørende Gentofte Stars Odense Bulldogs henter Metalligaens største målmandsprofil