Jakob Heljemo forstærker offensiven i den kommende sæson

Jakob Heljemo tilslutter sig Odense Bulldogs til den kommende sæson, efter at have underskrevet en etårig kontrakt med klubben.

Den 23-årige svenske center skifter tilværelsen i hjemlandet ud med Danmark og Odense Bulldogs, når han fra den kommende sæson tager hul på sit første ishockeyeventyr uden for Sveriges grænser og skal prøve kræfter med Metal Ligaen.

Med tilgangen af Jakob Heljemo skal holdets offensiv styrkes i den kommende sæson, og det glæder Paul Thompson, der ser frem til at arbejde med den unge svensker.

“Til trods for sin forholdsvis unge alder har Jakob Heljemo en masse god erfaring fra Allsvenskan og har desuden allerede debuteret i SHL. Han besidder et rigtig stærkt skøjteløb og positionerer sig godt på isen, hvor han også har et stort overblik over spillet. Vi er sikre på, at Jakob kan bidrage til holdet i alle spillets aspekter, og vi glæder os over at kunne byde ham velkommen i Odense Bulldogs.” fortæller Paul Thompson, cheftræner i Odense Bulldogs.

Allerede i en tidlig falder fik Jakob Heljemo sin debut i SHL for først Frölunda HC og senere Växjö Lakers HC. I samme sæson, hvor han debuterede i SHL for Växjö, blev han topscorer for Växjö’s U20 hold med hele 43 point i 45 kampe.

Derudover har Jakob Heljemo en solid portion erfaring fra AllSvenskan med fire hele sæsoner hos Tingsryds AIF. Her gjorde han sig særligt bemærket i 2021/22-sæsonen, hvor han stod bag 26 point i 54 kampe fordelt på 12 scoringer og 14 oplæg.

”Jakob Heljemo er en spændende, ung svensker, der rummer et stort udviklingspotentiale. Han er en center med et stort overblik og et godt pasningsspil, der er uddannet i det stærke svenske ungdomssystem hos klubber som Frölunda HC og Växjö Lakers HC.” fortæller Ole Nielsen, administrerede direktør i Odense Bulldogs, og fortsætter:

”Hans tidlige debut i SHL vidner om det store talent han besidder, og vi er meget begejstret over tilgangen af Heljemo og ser frem til at se ham udfolde sig i Odense Bulldogs og Metal Ligaen.”

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Thomas Lillie skifter til italiensk ishockey RETRO: Overlægen fra Esbjerg gjorde en forskel