Offensiven styrkes med tilgangen af Kimi Koivisto

Odense Bulldogs opruster offensiven med tilgangen af 30-årige Kimi Koivisto der er hentet på en kontrakt for den kommende sæson. 

Finske Kimi Koivisto har været et emne i Odense Bulldogs i længere tid, og at det nu endelig er lykkedes at hente ham til klubben glæder Paul Thompson, cheftræner i Odense Bulldogs, der anser den finske forward, som en værdifuld tilføjelse til truppen.

”Vi har længe holdt øje med Kimi Koivisto og derfor er vi nu også meget begejstret for endelig at have hentet ham til holdet. Kimi er en stærk tovejs-center, der spiller spillet lige som vi vil have det – både med og uden pucken.” fortæller Paul Thompson og fortsætter:

 ”I sidste sæson havde Kimi en rigtig god sæson i AllSvenskan, som han nu skal bygge videre på og han vil uden tvivl blive en meget vigtig og erfaren tilføjelse til vores hold. Han giver sig selv 100% i alle kampe og vi er meget glade for, at han nu kommer til Bulldogs.” 

Kimi Koivisto tilfører holdet en masse erfaring fra blandt andet næsten 300 kampe i den stærke finske Liiga. I den seneste sæson tørnede Kimi Koivisto ud for Östersunds IK i HockeyAllsvenskan. Her var han ’limen’ på holdet og en meget vigtig brik i kampen om overlevelse for oprykkerholdet, der netop lige akkurat klarede frisag.

”Vi er meget tilfredse med at kunne tilføje Kimi Koivisto til holdkortet i den kommende sæson. Det er en spiller, som vi har fulgt tæt og været i dialog med allerede i sidste sæson, så det er glædeligt, at det nu endelig er lykkedes at få ham til Bulldogs.” fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs, og fortsætter:

”Kimi Koivisto er en rigtig dygtig forward, der læser spillet godt og har en taktisk stor forståelse. Han er en tovejs-center, der har lige så stor indflydelse på offensiven som defensiven, hvor han rydder op og tager nærkampene. Kimi er en notorisk god holdspiller, der altid arbejder benhårdt for holdet i alle situationer, og vi glæder os meget til at se ham udfolde sig her hos os.”

Kimi Koivisto vil blive udstyret med nr. 62 på ryggen.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Svensk forward skifter til Odense Bulldogs PadelBoxen x Bulldogs