Efter denne sæson takker en legende af

Dale Mitchell - en profil, et ikon, en legende...

Dale Mitchell har gennem årene i Bulldogs-trøjen været en kæmpe profil for både klubben og ligaen. Han har givet os utallige oplevelser på isen, som har skabt både jubel og glæde blandt store som små, men efter denne sæson lægger han skøjterne på hylden. Nu er det vores tur til at give igen.

Når Dale Mitchell løber på banen søndag den 7. marts er det til sin - måske - sidste hjemmekamp for Odense Bulldogs, men da samfundet ikke tillader den hyldest fra fyldte tribuner, som han fortjener, har vi brug for jeres hjælp.

Den sidste hjemmekamp i grundspillet dedikeres, som en hyldest til Dale Mitchell, der har givet alt for klubben. Du kan derfor købe en virtuel plads i VinMedKant Arena og dermed være med til at takke Dale Mitchell for sin tid i Bulldogs-trøjen.

Din virtuelle billet til afskedskampen er med til at sende Dale Mitchell godt afsted og indtægterne fra salget dækker blandt andet udgifterne, som Dale afholder ved hjemrejse, hvor han på grund af Covid-19 skal være i selvbetalt karantæne på hotel i Canada. Når samfundet igen tillader det, vil Dale blive inviteret tilbage til sin, på det tidspunkt, tidligere hjemmebane i Odense, hvor han for alvor kan blive hyldet af alle jer trofaste supportere. Din støtte dækker også disse udgifter.

En virtuel billet til afskedskampen koster kr. 113,- og du kan købe et ubegrænset antal.

Blandt alle købte billetter trækkes der lod om Dale Mitchells signerede stav fra 2017/18-sæsonen.

Køb dine virtuelle billetter her.

Du kan også købe dine billetter via MobilePay. Overfør beløbet til 78 00 87 og skriv din email i overførslen. Du modtager herefter din virtuelle billet pr. email.

Publikumsfavoritten Dale Mitchell har spillet for Odense Bulldogs i sæsonerne 2014-2018 samt i indeværende sæson 2020/2021 og runder inden sæsonens afslutning mere end 250 kampe i den rød-hvide trøje med foreløbigt 314 point til følge.

Dale Mitchell er en vaskeægte publikumsfavorit og var i både 2017 og 2018 blev Dale nomineret til Årets Publikumspris ved Sportslørdag.


Odense Bulldogs forlænger aftalen med Sebastian Ehlers Stem på Månedens Spiller for februar