Spil med om fede præmier i den sidste og afgørende runde af det virtuelle puckspil

Det interne regnskab blandt puck-kasterne skal gøres op i finalerunden af det virtuelle puckspil.

Løber Mads “Magic” Juncher med titlen som puckspilsmester, eller bliver han slået på målstregen? Der er spænding om alle placeringerne i det interne regnskab, så spil med og vind fede præmier.

Opgøret er tæt mellem de fire kastere. Mads "Magic" Juncher har siden første runde lagt sig i spidsen af det populære virtuelle puckspil med foreløbigt fire pucke tættest på midten, mens Martin "Målløs" Secher har fulgt tæt med i toppen og står noteret for to pucke tættest på midten.

I den tredje og seneste runde meldte Thomas "Tornado-arm" Nielsen sig dog stærkt ind i kampen om den eftertragtede titel, som puckspilsmester, da han sendte hele to pucke tættest på midten. Scotty står noteret for enkelt puck tættest på midten og er derfor presset til det yderste inden finalerunden, hvor han skal være kasteren bag alle tre pucke tættest på midten, for at indhente Mads "Magic" Juncher i førertrøjen. Men husk, alt kan ske i finalerunden.

Du kan spille med om fede præmier i den sidste og afgørende runde af det virtuelle puckspil. Vælg den puck-kaster, som du tror, kan sende din puck tættest på midten. Vælger du den rigtige, kan det være dig, der løber afsted med en af præmierne.

Præmierne til finalerunden er:

  1. Skyboks VIP-oplevelse med 3-retters menu for 4 personer til første hjemmekamp i 2021/22-sæsonen eller gavekort på 1500kr. til Ønskebørn
  2. Sæsonkort til 2021/22-sæsonen eller gavekort på 1000kr. til Ønskebørn
  3. Gavekort på 500kr. til Bulldogsshoppen eller gavekort på 500kr. til SuperBrugsen Bullerup

Køb dine pucke via MobilePay til 44 33 50 og skriv i overførslen, hvem der skal kaste dine pucke tættest på midten.

1 stk. - 25kr.
3 stk. - 50kr.

Puck-kasterne er:

  • Scotty 🏅
  • Mads "Magic" Juncher 🏅🏅🏅🏅
  • Martin "Målløs" Secher 🏅🏅
  • Thomas "Tornado-arm" Nielsen 🏅🏅

Salget af pucke lukker søndag den 7. marts kl. 12:00.

Finalerunden sendes live på Facebook kl. 14:00 inden grundspillets sidste hjemmekamp mod Rødovre Mighty Bulls, der også dedikeres, som en hyldest til Dale Mitchell for sin tid i Odense Bulldogs.


OPTAKT: SønderjyskE-Odense Bulldogs Aalborg Pirates slog Odense Bulldogs 4-2 på den fynske is