Aalborg Pirates løb med alle tre point i tirsdagens opgør

Tirsdag aften lagde VinMedKant Arena is til et slag med vigtige point på spil, da Odense Bulldogs jagtede en plads i slutspillet, mens gæsterne fra Aalborg Pirates greb ud efter en førsteplads i Metal Ligaen.

Begge hold mødte op til kampen med stærke præstationer, som også betød at både Odense Bulldogs og Aalborg Pirates var at finde i toppen af tabellen på formkurven indenfor de seneste fem kampe.

Efter fem minutters spil i første periode kunne Odense Bulldogs bryde ud i jubel, da Lukas Lundvald planmæssigt bragte hjemmeholdet foran med scoringen til 1-0. Føringen holdte dog ikke længe, da Aalborg Pirates to minutter senere udlignede til 1-1 på mål af Josh MacDonald. Gæsterne fortsatte presset og satte sejrskursen med scoringen til 1-2, sat ind bag en chanceløs Tadeas Galansky i målet.

Tidligt i anden periode fortsatte piraterne de farlige angreb og kunne efter tre minutters spil bringe sig på 1-3. Odense Bulldogs gav dog aldrig op og tre minutter senere reducerede hjemmeholdet til 2-3 på mål af den nyerhvervede forward, Lukas Bach Nielsen. Spændingen fortsatte til det sidste ind i tredje periode, hvor Bulldogs havde flere store chancer til at udligne opgøret, men blot 40 sekunder før tid lukkede Pirates kampen med scoringen til 2-4 i powerplay.

Afstanden til Rødovre Mighty Bulls på den ottende- og sidste slutspilsgivende plads er seks point. Eftersom Rødovre har fordelen af at være bedre indbyrdes, skal Bulldogs hente minimum syv point i de resterende tre kampe, mens man dog fortsat er afhængig af eksterne resultater for at nå den sidste slutspilsplads.


Spil med i finalerunden af det virtuelle puckspil TV: Mål fra Odense - Aalborg