Det tredje kvartfinaleopgør mellem Odense Bulldogs og Herlev Eagles venter onsdag aften i Spar Nord Arena

Slutspillet i den bedste danske ishockeyrække, Metal Ligaen, er i fuld gang og for Odense Bulldogs venter den tredje kamp i kvartfinaleserien mod Herlev Eagles onsdag aften i Spar Nord Arena.

Det første kvartfinaleopgør endte med en sejr på 4-2 til Odense Bulldogs, som dermed sikrede sig det første - og et meget vigtigt - stik i kampen om videre avancement mod semifinalerne. Herlev Eagles slog dog straks tilbage i den anden kvartfinalekamp, da de på hjemmebane sendte Odense Bulldogs tomhændet retur til Fyn med et nederlag på 4-1 i bagagen.

Efter de to første opgør, står det dermed 1-1 og der er status quo i den medrivende kvartfinaleserie. Det lægger derfor op til en nervepirrende duel, når de to mandskaber igen krydser klinger om føringen på den fynske is onsdag aften med kampstart kl. 19.00 i Spar Nord Arena.

Tag med på lægterne og bliv en del af det fynske ishockeyfællesskab, når de fynske hunde jagter sejren og føringen i kvartfinaleserien. Dørene til fanzonen, Carlsberg Corner, åbnes allerede kl. 17.30.

Billetterne til opgøret finder du her.


Fyens Stiftstidende dyrker sporten og støtter fankulturen Odense-direktør kritisk: Spillerne kunne ikke være indsatsen bekendt