Odense Bulldogs indgår samarbejde med ŠKODA Odense som ny Partner

Der er fart over feltet hos de fynske hunde, som nu kan byde velkommen til ŠKODA Odense, der engagerer sig på Partner-niveau i Odense Bulldogs.

ŠKODA Odense har kvalitet, kundeservice og køreglæde i højsædet. Derfor matcher deres personale også den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens ŠKODA er. Hos ŠKODA Odense bliver du mødt af bilentusiaster og specialister fra A-Z i et bilhus med en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

Filialchef, Michael Espersen, fortæller om samarbejdet: ŠKODA har i international sammenhæng været involveret i ishockeyen i snart 30 år. Derfor er vi også stolte over, at vi nu også på lokalvis i Odense indleder et velsmurt samarbejde med Odense Bulldogs. Det er vigtigt for os at være synlige og aktive i lokalområdet, og det bliver vi i høj grad med dette samarbejde, hvor vi kan spille hinanden gode. Odense Bulldogs har desuden et stærkt erhvervsnetværk, som vi i høj grad ser frem til at engagere os i.”

ŠKODA Odense er en del af Semler Retail, der består af 11 ŠKODA-forretninger fordelt over hele landet. ŠKODA Odense holder til på Middelfartvej 50, hvor Semler Distribution, som Semler Retail er den del af, har haft til huse siden 1957 og den dag i dag er blandt de største ŠKODA-forhandlere i Danmark.   


OPTAKT: Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks Puckspillet er tilbage i Spar Nord Arena