I aften venter årets spillerpræsentation på Proud Mary

På fredag bryder Metal Ligaen endelig løs igen, når vi gæster Herlev Eagles i sæsonens første kampe. Inden vi når så langt, kan du glæde dig til i aften, hvor vi inviterer til spillerpræsentation i hjertet af Odense på Proud Mary.

Lars Fink og Morten Green er aftenens værtspar og sammen tager de dig i hånden og præsenteret årets trup spiller for spiller. Undervejs vil du også møde trænerteamet med Paul Thompson i spidsen og høre om årets forventninger og taktiske overvejelser. Også adm. direktør, Ole Nielsen, vil give interview og fortælle om den kommende sæson.

På scenen vil sæsonens trøjer desuden blive afsløret, mens også holdets kaptajner vil blive afsløret for første gang. Alt dette sørger Lars Fink og Morten Green for at guide os allesammen godt igennem, og runder aftenen af med et bredt perspektiv på hele Metal Ligaen og hvad vi alle hungrende hockey-fans har i vente.

I samarbejde med Carlsberg og Proud Mary byder vi desuden på den første øl eller sodavand på husets regning. Der er gratis entré til arrangementet, så undskyldningerne kan du godt pakke væk og istedet finde vej til Proud Mary, hvor vi kickstarter sæsonen.

Praktik information
Proud Mary Pub
Kl. 18.30-21.00


Forrygende opbakning til årets spillerpræsentation Odense holdt nullet og vandt i Esbjerg