Stafet For Livet afholdte i weekenden deres 10 års jubilæumsarrangement og Scotty var med til at sprede både smil og glæde på dagen

Vi har alle haft kræft tæt på livet eller kender en, som har haft. Derfor var det også helt naturligt, at Scotty tog del i Stafet For Livets 10 års jubilæumsarrangement på Odense Dyrskueplads og støttede op om den gode sag.

Scotty deltog sammen med resten af de fynske maskotter i det årlige arrangement, der skaber håb, sammenhold og fællesskab for de mange, som kæmper med kræften eller har den tæt på livet, mens arrangementet samtidig samler penge ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse. På dagen uddelte Scotty krammere og var med til at sprede smil og glæde hos store som små.

I den tiende udgave af Stafet For Livet i Odense var Scotty med i "Æresrunden" for Fighterne, som består af nuværende og tidligere kræftpatienter, hvor han sammen med de andre maskotter ledsagede de seje deltagere i stafetten. 

Dagen bød desuden på en masse god musik til ørene, auktion til fordel for Kræftens Bekæmpelse og en masse andet, som alt sammen var med til at give de berørte en rigtig god dag.


Træningskampene til 2021/22-sæsonen er på plads Toms Strauss fortsætter som assisterende træner i Odense Bulldogs