Når Paul Thompsons tropper løber på isen til september, bliver det i Spar Nord Arena

Nyt navn, samme velkendte rammer. Sådan beskrives det bedst, når Spar Nord fra den kommende sæson lægger navn til Odense Isstadion, der dermed skifter navn til "Spar Nord Arena". Det sker eftersom Spar Nord, har valgt at udvide deres samarbejde med Odense Bulldogs.

Spar Nord har længe været engageret i Odense Bulldogs og det er derfor også et velkendt navn, som nu fremadrettet vil pryde facaden på de fynske hundes hjemmebane. Den indgåede aftale betyder samtidig, at Spar Nord nu, med deres yderligere engagement, bliver en del af hovedsponsor teamet i klubben i kombination med navnesponsoratet til arenaen.

Administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, er stolt over aftalen med Spar Nord og glæder sig over det udvidede samarbejde: "Vi er både glade og stolte over denne aftale med Spar Nord og vi ser frem til at bygge videre på vores værdiskabende samarbejde med fælles ambitioner for fremtiden, hvor vi skal fortsætte den positive udvikling både kommercielt og sportsligt. Med Spar Nord Arena får vores hjemmebane et nationalt klingende navn, som er med til styrke vores brand og vi glæder os til at invitere både fans og samarbejdspartnere indenfor, når sæsonen går løs."

Spar Nord's forøgede engagement i Odense Bulldogs er en klar indikation på, at ishockeyen på Fyn er i vækst og i stigende grad oplever en tiltagende attraktivitet blandt de fynske erhvervsdrivende. Den for nyligt præsenterede TV-aftale for Metalligaen, giver også sporten en hidtil uset eksponeringsgrad, hvor samarbejdspartnere i langt højere grad opnår national synlighed, som er med til at styrke både produktet og brandet.

"Vi oplever en fantastisk opbakning og interesse fra hele det fynske erhvervsliv og det understreges i særdeleshed med Spar Nord, som i allerhøjeste grad dedikerer sig til Odense Bulldogs med deres fremtidige engagement i klubben, som både navnesponsor til arenaen og som en del af hovedsponsor teamet." - Tilføjer Ole Nielsen.

Uffe Staal Knudsen, direktør i Spar Nord, Odense, ser frem til det fremtidige partnerskab og en større involvering i Odense Bulldogs: "Vi er meget begejstret over udviklingen i Odense Bulldogs og bliver med denne aftale en endnu større del af den positive fremgang, hvor vi i fællesskab skal bringe Bulldogs tilbage i toppen af dansk ishockey. Hos Spar Nord har vi en pionerånd, hvor vi konstant udvikler og bygger på. Denne kultur og ånd matcher værdierne i Odense Bulldogs og genrejsningen af klubben, som i øjeblikket er i fuld gang og vi glæder os rigtig meget til at være en del af rejsen.

Som landsdækkende bank er aftalen en essentiel del af vores strategi, hvor særligt den nye TV-aftale giver Spar Nord Arena en markant national eksponering, der passer som fod i hose med strategien om at øge vores synlighed. Derfor vil vi også som partnere være aktive i Odense Bulldogs, hvor vi vil være synlige og aktive i både arenaen og i netværket med de mange aktiveringsmuligheder, som navnesponsoratet med Spar Nord Arena giver os." - Afrunder Uffe Staal Knudsen.


MANGEÅRIG PARTNER INTENSIVERER SAMARBEJDET Den nye merchandisekollektion er nu online