Odense Bulldogs har sikret en toårig kontraktforlængelse med Mathias Mølgaard

Mathias Mølgaard har sat sin underskrift på en toårig kontraktforlængelse med Odense Bulldogs.

Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse, hvor Mølgaard præsenteres således: 

Den bomstærke forward skiftede til Odense Bulldogs op til 2021/22-sæsonen og tog øjeblikkeligt de fynske ishockeyfans med storm med sin store spilmæssige rutine, ukuelige fightervilje og stålsatte vindermentalitet. I sin første sæson for klubben præsterede Mathias Mølgaard på et højt niveau, hvor han leverede 24 point i grundspillet og havde stor andel i kulminationen på sæsonen, hvor der igen kom medaljer til Odense.

Hovedpersonen selv er faldet godt til i den fynske hovedstad og ser frem til fortsat at trække Bulldogs-trøjen over hovedet i de næste par sæsoner: ”Jeg er blevet rigtig glad for at være i Odense, hvor jeg er faldet godt til både på holdet og i byen. Allerede fra dag ét i sidste sæson blev jeg taget godt imod og har fundet en god rolle på holdet, som jeg trives i, siger Mathias Mølgaard.

Sportsligt er Mathias Mølgaard også en markant profil på holdet, hvor han i sidste sæson leverede sin hidtil bedste sæson målt på point med hele 27 af slagsen fordelt på 16 mål og 11 assists.

- Vi har som hold haft en god udvikling de seneste sæsoner, hvor vi konstant bliver ved med at presse på for at fastholde den positive udvikling. Det udmønter sig blandt andet i, at vi nu blander os i toppen af Metal Ligaen og har sikret os en plads i Final4. Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at fortsætte denne rejse med Bulldogs i de kommende sæsoner og fortsætte den sportslige udvikling sammen med resten af holdet, siger Mølgaard.

Også administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, glæder sig over forlængelsen med Mathias Mølgaard:

- Det er glædeligt, at vi er blevet enige med Mathias Mølgaard om en toårig kontraktforlængelse. Mathias er en respekteret og vellidt karakter i truppen og han arbejder hver dag benhårdt for holdet. Han præsterede i sidste sæson på et rigtig højt niveau og har fortsat de gode takten ind i denne sæson, hvor han udfylder sin rolle præcis som ønsket.

Med kontraktforlængelsen er Mathias Mølgaard sikret i Odense Bulldogs frem til sommeren 2025.


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox Herlev har (næsten) alle mand klar til tirsdag