Odense Bulldogs og Lukas Lundvald har valgt at forlænge samarbejdet til og med sæsonen 2020/2021

Odense Bulldogs og Nr. 21 Lukas Lundvald har valgt at forlænge samarbejdet med 1 år mere, således at det gælder for næste sæson 2020/2021. 

Cheftræner Marc Lefebvre udtaler følgende om forlængelsen af Lukas Lundvald: 

- “Lukas has been a huge part of our turn around in the second half of this season and I look forward to working with him again. He brings a lot of energy and skill to our lineup and is an essential part of the new culture we are building here in Odense”

Odense Bulldogs hentede Lukas Lundvald hjem i sæsonen 2019/2020. Her har han i sine 43 kampe lavet 29 point, hvoraf 11 af dem er mål og de resterende 18 er assister. Udover sæsonen 2019/2020 har Lukas Lundvald spillet mange af sine ungdomsår i Odense. Og tilbage i sæsonen 2013/2014 fik han sin debut for Odense Bulldogs. 

Lukas Lundvald udtaler selv følgende angående sin kontraktforlængelse og sine forventninger for den kommende sæson: 

- “At skrive med Odense, betyder meget for mig. Jeg kom ind på en tryout tidligere og ville gerne bevise mit værd på holdet. Nu har jeg så forlænget for endnu en sæson, og det føler jeg, er en blåstempling af mine kvaliteter og min person. Jeg elsker at spille i Odense! Og det betyder rigtigt meget, når det er mange tilskuere på lægterne. Det er en vild stemning, og man kan mærke, hvordan publikum lever sig ind i kampene. Og så synes jeg det er fantastisk med fredagskampene, der er noget nostalgisk over disse kampe i Fyns største værtshus. Det håber jeg på mere af i den kommende sæson."

- "Der sker mange ting for mig personligt, og derfor er forlængelse i Odense i tråd med mit privatliv. Der kommer til at ske mange spændende ting, men det betyder ikke noget for mit spil - tværtimod. Det er vigtigt for mig, at der også er andre ting at tage sig til, specielt i de dårlige perioder ishockeymæssigt."

- "Mine forventninger til næste sæson er store. Jeg har en klar forventning om, at vi får et bedre og mere konkurrencedygtigt hold. Og selvom den sang kører på alle hold. Lidt groft sagt, kan man sige at det ikke kan blive værre end i år - i hvert fald resultatmæssigt og målt på slutspil. Det skal vi gøre bedre næste år, og det gør vi også!”

 

Eventuelt supplerende oplysninger: 

Sportschef Henrik Benjaminsen 20 73 19 06.

 

Bedste hilsner

Bulldogs Odense

 


Corona-situationen: LIGAMØDE KLOKKEN 14, udmelding hurtigst muligt derefter OPTAKT: Herlev Eagles-Odense Bulldogs