Den bomstærke forward tager endnu en sæson i Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har sikret en kontraktforlængelse med 32-årige Gunars Skvorcovs, der tilbage i februar måned skiftede til klubben og øjeblikkeligt indtog isen i Spar Nord Arena og tog de fynske ishockeyfans med storm, da han både assisterede og scorede i sin allerførste kamp for klubben.

Den fysisk stærke forward fortsætter nu i Odense Bulldogs i endnu en sæson, efter at parterne har indgået en etårig kontraktforlængelse til den kommende sæson.

”Jeg er meget tilfreds med, at Gunars Skvorcovs tager endnu en sæson i klubben. Gunars har en yderst professionel indstilling og en eminent attitude både på og uden for isen. Han er meget vellidt blandt sine holdkammerater og slog til med det samme og gjorde en forskel på isen, da han i sidste sæson tilsluttede sig truppen.” - Fortæller cheftræner Paul Thompson og fortsætter:

”Gunars har sin primære rolle som offensiv center, men er en ekstrem alsidig spiller, der kan spille alle positioner på isen og udvider vores taktiske muligheder. Han er bomstærk og udviser stor kontrol i sit spil både med og uden pucken og alle disse egenskaber får vi nu glæde af i den kommende sæson.”

Gunars Skvorcovs nåede i sidste sæson at spille 20 kampe for Odense Bulldogs og leverede samlet set 18 point fordelt på ni scoringer og ni assists. Inden sit skifte til klubben kom den lettiske forward med ti års erfaring og mere end 380 kampe i den stærke russiske topliga, KHL, hvor han tørnede ud for Dinamo Riga i stort set hele sin KHL-karriere, kun afbrudt af et kort ophold i Kunlun Red Star. Gunars Skvorcovs har udover sin store erfaring fra KHL, knap 100 optrædener på det lettiske A-landshold på CV’et herunder deltagelse i fire VM-slutrunder.

Adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, glæder sig ligeledes over den vigtige forlængelse med Gunars Skvorcovs, som nu er sikret:

”Gunars Skvorcovs kom i sidste sæson ind på holdet på et svært tidspunkt, men slog til med det samme og leverede afgørende aktioner på isen allerede fra dag ét, hvor han desuden lynhurtigt blev en markant og vigtig karakter i omklædningsrummet. Det har derfor været en af vores topprioriteter at sikre en kontraktforlængelse med Gunars og dermed fastholde en kontinuitet på holdet og vi er meget tilfredse med, at det nu er lykkedes.”

Også Paul Thompson er tilfreds med forlængelsen og understreger vigtigheden i at skabe kontinuitet på holdet: ”Det er vigtigt at fastholde noget kontinuitet på holdet og med forlængelsen af Gunars får vi glæde af en stærk spiller, der kender klubben og ved hvordan vi arbejder. Han er en markant lederfigur og vi byder ham alle velkommen tilbage.” – Afslutter Paul Thompson.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Metal Ligaen med i historisk ambitiøs indsats for Danmarks veteraner Tre spillerafgange i Odense Bulldogs