Kære tilskuere og supportere,

Jeg håber, at I alle fortsat har det godt på trods af den meget specielle situation, som vi stadig befinder os i. Ligesom hos de andre Metalliga-klubber har vi hos Odense Bulldogs p.t. enkelte medarbejdere og spillere hjemsendt og søger de puljer, som vi kan.

Vi arbejder hen imod næste sæson, og der er gode nyheder. Metalligaen er omfattet af de nye retningslinjer for opstart af professionel idræt, og kan som udgangspunkt startes op i september – vi kender dog endnu ikke omfanget af den indtægt, som vi kan få ind via tilskuere på lægterne. Herudover er vi begyndt at kontakte vores eksisterende sponsorer for at høre om deres situation og fremtidige samarbejdsmuligheder - og vi er blevet modtaget langt over forventning. Så det er vi meget glade for og skal gøre alt, hvad vi kan for at leve op til tilliden. Vores mål er fortsat at skabe glæde gennem intense oplevelser med ishockey i landets bedste liga på Fyn.

Støtteinitiativer

Over 3.000 så vores virtuelle støttekamp, hvoraf knap 700 købte støttebilletter. Herudover arrangerede Odense Bulldogs Support en støtteindsamling med salg af flotte Bulldogs T-shirts. Resultatet blev kr. 12.800 med salg af 216 t-shirts - et imponerende resultat, som vi er utroligt taknemmelige for. Vi sætter stor pris på det tætte samarbejde, som vi har med Bulldogs Support. Endelig endte vores støtte-trøjeauktion på i alt kr. 16.858,43 som vi modtager i juni. En stor tak til jer, som bød på auktionen - og til spillerne, som donerede. Vi sætter stor pris på den fantastiske opbakning fra alle jer fans og sponsorer i denne tid.

Mads Juncher – nyt ansigt i spidsen for den kommercielle udvikling af Odense Bulldogs

Mads Juncher er startet som ny Sales- & Marketing Manager hos Odense Bulldogs. Det er vigtigt for os, at vi tilbyder sponsorer og samarbejdspartnere de bedste forudsætninger for opfyldelse af vores fælles mål og dermed en styrkelse af vores kommercielle del af forretningen. Mads’s baggrund i mediebranchen, som medierådgiver hos Jysk Fynske Medier og senere Client Manager hos mediebureaet STEP, gør ham stærk i kommunikation og salg. Hans fornemmeste opgave bliver at opfylde vores kunders behov og sikre, at et samarbejde med Odense Bulldogs gavner begge parter. Vi er rigtigt glade for at have fået Mads ombord.

Mads udtaler: ”Jeg har fået en rigtig fin start som en del af teamet i Bulldogs. Det har været dejligt at mærke de mange positive tilkendegivelser fra samarbejdspartnere og også i mit personlige netværk. Jeg glæder mig til, sammen med Ulla og Arne, at udvikle samarbejdet med vores sponsorer, så vi får skabt et endnu stærkere grundlag for ishockeyen i Odense og på Fyn. Ud over salg, arbejder vi også på udvikling af vores produktsortiment både til sponsorer, tilskuere og fans”.

Status på sponsorer

Sponsorkonceptet er nyudviklet – og sponsorsalget går som nævnt p.t. rigtigt godt, hvor flere nu bl.a. har indgået flerårige aftaler. Vi forventer, at alle nuværende sponsorer har hørt fra os indenfor de næste 14 dage og går efter at være i mål med gensalget ultimo juni. Vi håber, at vi sammen kan være med til at løse nogle af de udfordringer, som vi hver især står overfor, med udgangspunkt i det stærke og tætte netværk, som Odense Bulldogs har.

Sæsonkort 2020/21

Salget af sæsonkort er kommet godt fra start, og indtil videre har 160 allerede nu sikret sig adgang til næste sæson's kampe. I morgen lancerer vi en spændende nyhed på sæsonkort-fronten under navnet Unlimited Hockey i samarbejde med resten af Metalligaen - så hold øje med vores hjemmeside.

Det sportslige

Der er i skrivende stund igangværende forhandlinger med Licensudvalget for den kommende sæson - og meget afhænger naturligvis af, hvordan Covid-19 udvikler sig, og hvad regeringen måtte komme med af udmeldinger. Men som I allerede er bekendt med, har vi signet nogle spændende spillere for den kommende sæson - og vi er p.t. i gang med at signe flere. Så vi håber, at vi i næste nyhedsbrev kan løfte sløret for en stor del af vores nye trup.  

Frivillige

De frivillige er en vigtig og uundværlig base for Odense Bulldogs, og vi er utroligt taknemmelige for den enkelte’s indsats. Op til og under den nye sæson har vi brug for flere frivillige hænder til midlertidig udlejning af spillerlejligheder, klargøring af spillerlejligheder, modtagelse af nye spillere m.m. Kontakt meget gerne kontoret hos Odense Bulldogs eller skriv til mail oik@oik.dk, så vender vi tilbage. Vi glæder os til at høre fra jer.

Fortsat god vind til jer alle og pas godt på jer selv.

 

De bedste hilsner

BULLDOGS Odense

Ulla Vahl-Møller


Unlimited Hockey på abonnement til grundspillet (og måske slutspillet) Afhentning af spillertrøjer