Nye Expekt overtager rollen som officiel betting partner efter Mr. Green

Efter at samarbejdet med Mr. Green på liganiveau i Metal Ligaen er afsluttet, har Odense Bulldogs indgået et nyt og spændende partnerskab med Nye Expekt. Samarbejdet betyder, at Nye Expekt overtager rollen som officiel betting partner i Odense Bulldogs efter Mr. Green.

Nye Expekt er en ledende aktør inden for sportsbetting og underholdning og har opbygget et stærkt brand med fokus på brugervenlighed, innovative løsninger og ansvarligt spil. Samarbejdet med Odense Bulldogs er en naturlig forlængelse af brandets mission om at skabe engagement blandt deres brugere og sportsunderholdning af høj kvalitet.

"Vi er meget glade for at kunne præsentere Nye Expekt som vores nye officielle betting partner. Deres fokus på innovation, engagement og aktivering matcher vores ambitioner, og vi ser frem til et tæt samarbejde, der vil give vores fans en endnu bedre oplevelse på og uden for isen.” fortæller administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Partnerskabet med Nye Expekt betyder, at fans og tilhængere af Odense Bulldogs vil kunne nyde eksklusive tilbud og aktiviteter, der er målrettet mod klubbens supportere. Nye Expekt vil desuden være synlig på både Odense Bulldogs’ digitale platforme og i hallen, hvor de vil være en aktiv del af kampdagsoplevelsen.

”Gennem vores nye samarbejde med Odense Bulldogs fortsætter vi målet om at være til stede i den danske sportsverden. Vi har været på udkig efter nye partnere i andre sportsgrene, og vi er derfor glade for at kunne tilføje Odense Bulldogs fra Metal-ligaen som nyeste partner. Odense Bulldogs er en klub i Danmark, med gode og loyale fans, og vi glæder os til at skabe flere oplevelser for klubbens mange følgere,” udtaler Expekt Danmark og tilføjer:

”Vi har en stor ambition om at bidrage til og udvikle fanoplevelsen for Odense Bulldogs ved at støtte det stærke fællesskab. Sammen vil vi skabe værdi for både fans og Nye Expekts kunder - naturligvis også med et fokus på tryghed og ansvarligt spil.”

Samarbejdet mellem Odense Bulldogs og Nye Expekt er gældende fra og med sæsonen 2024/2025.


OPTAKT: Odense Bulldogs-Frhavn White Hawks Pyroteknik: Det hører ingen steder hjemme i ishockeyen