Odense Bulldogs fortsætter den positive kommercielle udvikling i klubben med ansættelsen af Ole Nielsen, der pr. dags dato er tiltrådt som ny administrerende direktør med ansvar for det kommercielle og sportslige område.

Ole har en stor erfaring fra den sportslige verden med en succesrig fortid hos AaB Ishockey, mens han i de seneste år har bevæget sig indenfor fodboldverdenen, som sportsdirektør, med hjemmebane i SønderjyskE, Viborg FF, Randers FC og senest Vendsyssel FF. Ole har undervejs i sin karriere beskæftiget sig succesfuldt med både det kommercielle og sportslige område.

Bestyrelsesformand i Odense Bulldogs, Thomas Hertz Andersen udtaler om ansættelsen af Ole:
"Vi er stolte over i dag at kunne præsentere Ole som ny direktør for Odense Bulldogs. Ole har stor erfaring indenfor sportsverdenen med tidligere succesprojekter i blandt andet AaB Ishockey, hvor han var en afgørende del af genrejsningen af klubben. Med denne store ledelsesmæssige erfaring vil Ole hovedfokus være at fortsætte den positive udvikling i Odense Bulldogs på det forretningsmæssige og organisatoriske område, for dermed at skabe de bedst mulige betingelser for at udvikle det sportslige potentiale."

Om sit nye job udtaler Ole:
"Jeg er glad for i dag at blive en del af Odense Bulldogs. Klubben rummer et stort potentiale med masser af muligheder for at fortsætte den positive kommercielle udvikling, som Bulldogs har gennemgået de seneste år. Denne udvikling skal danne grundlag for det videre arbejde på det sportslige område, som skal medvirke til en sportslig udvikling. Der er langt og sejt træk foran os, men ambitionen er at blande sig i toppen af Metal Ligaen på sigt. Med Odense og hele Fyn som platform, skal vi have fat i erhvervslivet og sammen sikre en positiv fremtid for hele Fyns ishockeyflagskib. I samarbejde med både bestyrelsen og administrationen i Odense Bulldogs skal vi i fællesskab løfte projektet.

Mød den nye adm. direktør i interviewet med Ole her.

Kontaktoplysninger på Ole Nielsen:
Ole Nielsen
Tlf.: 40 83 79 49
Email: on@oik.dk

 


STREAM: Frederikshavn WH-Odense Bulldogs Odense Bulldogs opruster i organisationen og på det sportslige område