Danske Mathias Mølgaard har skrevet under på en to-årig aftale med Odense Bulldogs

Den rutinerede Mathias Mølgaard, med mere end 300 Metal Liga kampe samt en lille håndfuld landskampe på CV'et, skifter fra næste sæson Frederikshavn White Hawks ud til fordel for Odense Bulldogs.

27-årige Mathias Mølgaard er en fysisk stærk spiller, der kan bidrage med sine kvaliteter i både de defensive og offensive aspekter af spillet og som samtidig arbejder stenhårdt for holdet.

Om den nyerhvervede forward siger adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen: "I Mathias Mølgaard får en vi rutineret, bomstærk og fysisk spiller, der går til den i nærkampene og tager duellerne i hjørnerne og foran mål. Han er stærk i både powerplay og undertalsspillet qua sin størrelse, fysik og ikke mindst store erfaring. Mathias Mølgaard har desuden den rette indstilling både på- og udenfor isen, hvor han arbejder hårdt for holdet og har den afgørende vindermentalitet."

Mathias Mølgaard spiller med hjertet, er alsidig og sætter altid holdet før sig selv, hvorfor han også i denne sæson flere gange har vikarieret på backpositionen hos Frederikshavn White Hawks.

"Projektet der er søsat i Odense Bulldogs, er meget spændende og jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af rejsen. Der er lagt et solidt fundament omkring klubben til, at de sportslige mål kan indfries, men for at nå dertil kræver det fortsat en masse hårdt arbejde. Med min erfaring, hurtighed på banen og store vilje til at vinde er jeg sammen med resten af truppen klar til at levere varen, hvor vi skal stå sammen som et hold og kæmpe fra første til sidste fløjt." - Fortæller Mathias Mølgaard om de nye udfordringer i Odense Bulldogs.

Mathias Mølgaard kommer til Odense Bulldogs fra Frederikshavn White Hawks, som han skifter ud efter tre sæsoner i trøjen, mens han tidligere har tørnet ud for Herning Blue Fox i perioden fra 2011 til 2018.

Se mere om Mathias Mølgaard her.


Frederik Dichow og Martin Larsen er udtaget til den danske landsholdstrup Gorm Topholt er ny mand i Odense Bulldogs