24-årige Gorm Topholt har underskrevet en to-årig kontrakt med Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med den talentfulde forward, Gorm Topholt, for de kommende to sæsoner.

24-årige Gorm Topholt er en rigtig teamspiller, som altid er garant for både en stærk fighterindsats og den rigtige indstilling på- og udenfor isen.

"Gorm Topholt er en stærk forward med et fortsat stort udviklingspotentiale, som fra den kommende sæson vil give os flere muligheder og styrke vores offensive spil. Han er desuden skarp i undertalsspillet og bliver derfor særdeles værdifuld og vigtig i netop disse situationer. Til trods for sin forholdsvis unge alder har Gorm masser af erfaring fra øverste hylde i Metal Ligaen og med sin hidtil bedste sæson netop overstået, er der lagt i støbeskeen til en brandvarm angriber, som træder ind på isen i den kommende sæson." - Fortæller adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Hele karrieren har Gorm Topholt tørnet ud for Frederikshavn, mens han fik debut for White Hawks i 2013/14-sæsonen og sidenhen har været fast mand hos de nordjyske høge.

Hovedpersonen selv ser frem til at løbe på den fynske is og bidrage til den sportslige udvikling:
"Jeg har længe haft et ønske om at prøve noget nyt, og udfordringen i at bringe Odense Bulldogs tilbage i toppen af dansk ishockey og i slutspillet motiverer mig helt vildt. Jeg har selv gæstet Bulldogs med fyldte tribuner og en intens atmosfære, og det er ikke et sjovt sted at være som udehold - det skal vi tilbage til. Min erfaring, vindermentalitet, vildskab og endeløse vilje til at arbejde benhårdt glæder jeg mig til at introducere i Odense. Sidste sæson var rigtig god for mig, men det var kun starten og jeg håber at kunne fortsætte min udvikling i Odense Bulldogs og få mere ansvar."

Gorm Topholt har netop afsluttet en stærk sæson i Frederikshavn White Hawks, hvor han står noteret for 23 point i 52 kampe og samtidig blev kåret til årets danske spiller i klubben.

Se mere om Gorm Topholt her.


Mathias Mølgaard skifter til Odense Bulldogs Slutspurten på den store trøjeauktion er gået ind