Canadiske Jake Coughler skifter til Odense Bulldogs på en etårig aftale

Den canadiske forward, Jake Coughler, tilslutter sig Paul Thompsons tropper frem til sommeren 2022 og vil bære #86 på ryggen.

Det skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse, hvor klubben præsenterer den nye mand således:

Jake Coughler er en stærk center/wing med et farligt og slagkraftigt skud samt et solidt blik for spillet. Han er en dygtig og kynisk afslutter, der formår at konvertere sine chancer til mål, både ude fra og på tæt hold. Jake Coughlers primære position er center, men med sin alsidighed og dynamiske spil har han samtidig evnerne til at spille wing-positionen.

Den 25-årige canadier har netop afsluttet sin anden sæson for Orlando Solar Bears i ECHL, hvor klubben lige akkurat missede slutspillet. I Orlando Solar Bear spillede Jake Coughler sammen med Mark Auk, der nu begge fortsætter som holdkammerater i Odense Bulldogs.

Paul Thompson ser store kvaliteter i den giftige forward og glæder sig til at tage ham under sine vinger:

- Jake Coughler tilslutter sig truppen efter at have været holdkammerat med Mark Auk hos Orlando Solar Bears i den seneste sæson. Med sin alsidighed kan han både spille center- og wing-positionen, hvilket giver os flere muligheder og en større dynamik i angrebet, hvor vi kan udnytte hans stærke afslutningsevner.

- Han har en god skøjteteknik og er en højrehåndet to-vejs angriber, som i de seneste to sæsoner hos Orlando Solar Bears har leveret en imponerende målscoringsstatistik med hele 27 mål i 58 kampe. Vi er derfor overbeviste om, at Jake vil levere på et konsekvent højt niveau hos os i den kommende sæson.

I den netop overståede sæson hos Orlando Solar Bears blev Jake Coughlers spilletid dog begrænset, da han fik en skade og sidenhe blev ramt af COVID-19. Til trods for omstændighederne spillede Jake Coughler 28 kampe og leverede i disse hele 14 mål og 9 assists. I samlet 58 kampe for Florida-klubben står han noteret for imponerende 45 point fordelt på 27 mål og 18 assists, heriblandt flere kampafgørende scoringer.

"Jake har den rette personlighed og er lige præcis den type, som vi har ledt efter til truppen. Han er ung og stadig sulten efter at præstere og motiveres i høj grad af udfordringen i Bulldogs. Jeg ser frem til at arbejde med både Jake og resten af drengene i den kommende sæson, siger Thompson.

Jake Coughler slutter sig til resten af truppen i Odense i starten af august.

 


"DAUGY" skal på fransk eventyr THOMAS SØNDERGAARD spiller yderligere to sæsoner i Frederikshavn