Uanset udfaldet af tirsdagens kamp, venter der en ny kamp i Spar Nord Arena i denne uge

Søndag eftermiddag lagde Spar Nord Arena is til en bundsolid over Esbjerg Energy i kvartfinaleseriens femte kamp. Odense Bulldogs sendte gæsterne til tælling efter en dominerende kamp, der blev vundet 4-0 efter en stærk indsats over hele linjen.

Dermed har Odense Bulldogs lagt sig tilbage i front i serien, som nu føres 3-2. Tirsdag aften spilles den sjette, og måske afgørende, kvartfinalekamp i Granly Hockey Arena og en sejr er nok til at vinde serien og avancere sig videre til semifinaler.

Uanset resultatet af kampen i Esbjerg, så venter der en ny kamp i Spar Nord Arena i denne uge - spørgsmålet er blot hvornår den spilles og hvem modstanderen skal være.

Såfremt Odense Bulldogs taber kampen til Esbjerg i morgen, så fremtvinges en syvende og afgørende kamp i kvartfinalen. Denne spilles fredag d. 22/3 kl. 19.30 i Spar Nord Arena.

Skulle Odense Bulldogs omvendt vinde kampen i morgen, så er semifinalepladsen sikret, og denne serie åbnes allerede fredag aften.

I en eventuel semifinale vil Odense Bulldogs møde Aalborg Pirates og starte på udebane. Dermed vil en eventuel første hjemmekamp i semifinalen spilles i Spar Nord Arena søndag den 24/3. Spilletidspunktet er endnu ikke fastlagt.

Der venter derfor uanset hvad et toptændt opgør i Spar Nord Arena i denne uge, mens kun tiden kan fortælle, hvornår og mod hvem.


Optakt: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs Odense-direktør savner flere folk på lægterne