Søndag den 20. juni afholdes en stor markedsdag i samarbejde med OIK

Der venter en hyggelig dag for hele familien samt både store og små, når vi i samarbejde med OIK inviterer til markedsdag søndag den 20. juni i VinMedKant Arenas forhal og udeområde foran hallen.

På markedsdagen kan du gå på opdagelse i en masse spændende boder, hvor der blandt andet vil være rig mulighed for at købe og sælge brugt ishockeyudstyr, ReXhockey kigger forbi med en pop-up shop og Kronstadt afholder lagersalg, mens der ligeledes vil være knivskarpe priser i vores merchandisebod.

Blandt alle køb i vores merchandisebod på dagen trækker vi lod om #28 Martin Larsens signerede spillerstav fra 2020/21-sæsonen.

Scotty og en række spillere fra Odense Bulldogs er også med på dagen, så der er rig mulighed for at få taget billeder og skrevet autografer.

Inde i hal 2 arrangerer OIK en masse aktiviteter, hvor man eksempelvis kan prøve kræfter med floorball og teste ens slagskud målt på hastighed. 

Der tændes ligeledes op i grillen, så man kan få en lækker grillpølse og fadølsanlægget rulles ind, så tørsten også kan slukkes. Mad- og drikkevarerne kan nydes i loungeområderne både inden- og udendørs.

Så tag familien under armen og kig forbi til en hyggelig dag.


Ishockeyens egen tv-revolution: Fans og sponsorer får den komplette menu serveret til døren TILSKUERNE VENDER TILBAGE: Sådan genåbner Metal Ligaen