Odense Bulldogs ender med en trejdeplads og hele 90 point i grundspillet - en historisk præstation

I aftes blev der skrevet historie i Spar Nord Arena.

En historisk god grundspilssæson målt på point er netop lakket mod enden. Med overtidssejren over Rungsted Seier Capital i aftes kunne Odense Bulldogs nemlig notere sig yderligere to point på kontoen i grundspillet. To point som dermed sender de fynske ishockeyhunde op på hele 90 point i grundspillet - det højeste antal point i klubbens i historie.

Rekorden forinden indeværende sæson lå på 88 point i grundspillet. En rekord der var sat tilbage i 2016-2017 sæsonen, men som nu er slået af et historisk velspillende Bulldogs-hold i grundspillet.

I indeværende sæsons grundspil har Odense Bulldogs noteret sig hele 178 scoringer - et antal der i klubbens historie blot er overgået en enkelt gang, da man tilbage i 2015-2016 sæsonen fik netmaskerne til blafre hele 191 gange.

Begge tal vidner altså om et Odense Bulldogs mandskab, der for alvor har fundet tilbage til toppen af dansk ishockey, hvilket blot understreges af den flotte tredjeplads i Metal Ligaens grundspil.

Find dine billetter til kvartfinalerne her.

På fredag går det, vi alle har ventet på løs. Slutspillet står for døren, og kvartfinalerne venter. Modstanderen hedder Herlev Eagles, der spillede sig til en sjetteplads i grundspillet og på papiret er Odense Bulldogs derfor favoritter. Slutspillet har dog sit helt eget liv, og det hele er nulstillet, når de to mandskaber skal krydse klinger i kampen om videre avancement til semifinalerne i en direkte duel i bedst af syv kampe. Formen skal finpudses, taktikken tilpasses og marginalerne bliver for alvor afgørende, når slutspillet folder sig ud.

Kvartfinaleserien skydes i gang fredag den 10. marts i Spar Nord Arena Odense, når 'Ørnene' gæster hulen, og den første puck smides kl. 20.00.

Slutspilsfeberen har allerede ramt den fynske hovedstad, og der er godt gang i billetsalget. Du kan også blive en del af fællesskabet på lægterne og være med til at synge Odense Bulldogs godt på vej.

Find dine billetter til kvartfinalerne her.


OPTAKT: Odense Bulldogs-Herlev Eagles HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra Odense-Rungsted