Odense Bulldogs leverede et stort comeback tirsdag aften i Spar Nord Arena og sikrede sejren over Herning

Der var lagt i støbeskeen til en intens duel på den fynske is, da Odense Bulldogs tirsdag aften tog imod gæsterne fra Herning Blue Fox. De to hold har i løbet af sæsonen spillet intense kampe, så forventninger fra publikum var store inden den første puck blev kastet kl. 19.30 i Spar Nord Arena.

Første periode gik i gang, og Herning satte sig tungt på spillet fra start. Blot to minutter og 14 sekunder skulle der gå før at Fredrik Bergvik måtte lade sig passere i målet, da Eskildsen sendte pucken i de fynske netmasker.

Blot et minut senere fordoblede Herning føringen, da Dzerins scorede til stillingen 0-2, og for alvor sendte Herning på sejrskurs. Efter godt 12 minutters spil øgede Herning føringen yderligere, da Brændgaard scorede til 0-3. Der blev stille i Spar Nord Arena, og det så herefter meget sort ud for de fynske ishockeyhunde.

Anden periode viste sig anderledes positiv, da Kristian Jensen reducerede til stillingen 1-3 og påbegyndte det, der skulle vise sig at være sæsonens største comeback for Odense Bulldogs.

I tredje periode fik først Sebastian Ehlers netmaskerne til at blafre da han reducerede til 2-3 og fem minutter før tid stod Joakim Thelin bag udligningen til 3-3 - og så kogte Spar Nord Arena for alvor. De sidste fem minutter i ordinær tid var nervepirrende og Odense Bulldogs bed for alvor fra sig med flere store muligheder for at lukke kampen. Alligevel skulle vi i overtid før at kampens afgørelse skulle findes.

12 sekunder sendte sendte Michael Keränen pucken i nettet til 4-3 og sikrede sejren for Odense Bulldogs. Med scoringen sendte Keränen hele Spar Nord Arena i ekstase med stor jubel og glæde på lægterne. To point blev sat ind på kontoen og alt er fortsat åbent i jagten på top-4 med syv kampe tilbage i grundspillet.

Stærkt Odense-comeback sænkede Blue Fox HØJDEPUNKTER: Se målene fra Odense-Herning