I morgen venter den første hjemmekamp i Metal Ligaen

Der er lagt i støbeskeen til et brag af en aften, når Bulldogs i morgen spiller den første hjemmekamp i Metal Ligaen. Modstanderen er ingen ringere end lokalrivalerne og sidste sæsons pokalvindere fra SønderjyskE. Der venter derfor et intenst opgør, når de to mandskaber krydser klinger på den fynske is.

Begge mandskaber jagter de første point i Metal Ligaen, da Bulldogs måtte vende tomhændet retur fra Aalborg i fredags, SønderjyskE endnu ikke har været på aktion i Metal Ligaen grundet deres europæiske CHL-eventyr.

KØB BILLETTER TIL KAMPEN HER

De to hold har testet formen mod hinanden to gange i preseason, hvor begge hold har trukket sig sejrsrigt ud af en kamp hver. Nu skal slaget for alvor stå i Spar Nord Arena, når Paul Thompsons tropper tager imod gæsterne fra SønderjyskE.

Inden pucken smides på den fynske is, skal vi tage afsked med vores forhenværende kaptajn, Michael Eskesen, der valgte at indstille karrieren i sidste sæson efter mere end 400 kampe i Bulldogs-trøjen. På grund af covid-19 blev Eske aldrig hyldet og hædret af tilskuerne - men det gør han nu! Vi håber derfor, at se så mange af jer, som overhovedet muligt, så Eske kan få den afsked med sporten, som han så inderligt fortjener.

Dørene i Spar Nord Arena åbnes allerede kl. 17:30, hvor Mr. JukeBox står klar til at vende plader og sender sprøde beats ud i den nye fanzone, Carlsberg Corner, hvor stemningen for alvor skal sættes inden kampstart. Café Glatis står som altid klar med den lækreste aftensmad i forhallen, så tag familien under armen og kom tidligt i Spar Nord Arena, hvor I kan nyde aftensmaden i de helt rette omgivelser.

KØB BILLETTER TIL KAMPEN HER

Kampen starter kl. 19:00.


OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE RETRO: Borgmesteren fik en god idé