Onsdag aften løber årets spillerpræsentation på Proud Mary af stablen

Det summede af liv rundt i byens gader og der var masser af god stemning at spore, da vi indtog hjertet af Odense på Proud Mary Pub Odense til årets spillerpræsentation. 

De røde, grønne og hvide farver spredte sig hurtigt i miljøet, og opbakningen til eventet skulle vise sig at blive overvældende. Mange var troppet tidligt op for at sikre sig pladser til arrangementet, og da begivenhederne skulle til at begynde var det på en propfyldt lokation blandt både fans, sponsorer og samarbejdspartnere.

Lars Fink og Morten Green styrede showets gang og introducerede årets hold spiller for spiller, og gav undervejs et perspektiv på holdets styrker og kvaliteter, og hvad man som fan af både ishockey og Odense Bulldogs kunne forvente i denne sæson.

Trænerteamet med Niklas Hovivouri og Paul Thompson var også på scenen, og her kunne cheftræneren løfte sløret for sæsonens kaptajner, der består af (C) Daniel Baastrup, (A) Martin Larsen og (A) Jeppe Jul Korsgaard. Heraf er Daniel Baastrup og Jeppe Jul Korsgaard to nye hunde i flokken, men med deres ledermæssige egenskaber og vindermentalitet er der ingen tvivl om, at de vil gå forrest for holdet i blive ved med at skubbe på for den fortsatte udvikling.

Også administrerende direktør, Ole Nielsen, fortalte om sæsonens forventninger om ambitioner - både sportsligt og kommercielt, mens de to værter rundende aftenen af med et generelt perspektiv på Metal Ligaen og hvad man har i vente.

Tak til Proud Mary og Carlsberg for samarbejdet omkring eventet og til alle der mødte op, og var medvirkende til et skabe et formidabelt arrangement.


Sæsonens kaptajner er sat Ses vi til spillerpræsentation på Proud Mary?