Onsdag aften var trøjerne fra Final4 under auktionshammeren

Det endte med at blive en forrygende onsdag aften, da Odense Bulldogs hjemme i Spar Nord Arena tog imod gæsterne fra Rødovre Mighty Bulls. Kampen endte med en storsejr til de fynske ishockeyhunde på hele 6-2 i en kamp, hvor Odense Bulldogs sad på ishockeykampen fra start til slut - og sejren aldrig var i fare.

Efter kampen stod den på trøjeauktion i fanzonen, Carlsberg Corner, hvor trøjerne fra det netop overståede Metal Final4 event i Aalborg var under auktionshammeren. Michael Nystrøm var i dagens anledning auktionarius, og svingede hammeren med hård hånd blandt de mange bydelystne fans, der var mødt op til eventet. Flere af trøjerne fra Bulldogs-spillerne gav anledning til en hård kamp blandt de interesserede, og pludselig var budkrigene en realitet.

Til trods for at trøjerne altså ikke havde formået at tage pokalen fra Metal Final4 med hjem til Fyn, var der altså stor interesse fra publikum for de helt unikke trøjer, som altså nu skulle finde et nyt hjem at pryde - Og alle fandt vej.

Blandt højdespringerne var klubikonet Martin Larsen, hvis trøje blev solgt for hele 6.000 kr. Samlet set blev der i løbet af aftenen solgt trøjer for knap 80.000 kr.

Metal Final4 trøjerne var designet i samarbejde med fanklubben, Odense Bulldogs Support, og derfor var det også helt naturligt, at halvdelen af overskuddet fra trøjeauktionen gik tilbage til fanklubben. På den måde er Odense Bulldogs med til at støtte aktiviteterne i fanklubben og engagere de lokale ildsjæle, der lever og brænder for klubben.

Der skal lyde en stor tak til alle de fremmødte, der var med at byde trøjerne op.

Næste opgave for Odense Bulldogs venter søndag eftermiddag, hvor hundene tager turen over Storebælt og vender snuden mod Herlev, hvor udekampen skal finde sted. Den første puck smides kl. 15.00 og kampen livestreames direkte på TV2 Play.


Udvidede Højdepunkter fra Odense Bulldogs 6-2 sejr over Rødovre Mighty Bulls HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Odense-Rødovre