Millisekunder var afgørende i en chancefattig aften i Spar Nord Arena, der endte i gæsternes favør.

Stemingen var i top, da Odense Bulldogs tirsdag aften spillede første hjemmekamp i Metal Ligaen. Med tilskuere på ståtribunerne igen, livemusik i Carlsberg Corner og fuld gang i barerne mindede det om ishockey i de gode gamle dage og der var smil at spore overalt i Spar Nord Arena.

Inden pucken blev smidt på isen, fik den tidligere kaptajn og forsvarsgeneral i Bulldogs, Michael Eskesen, sin hyldest og hæder på isen af fans, tidligere holdkammerater, træner og familie. Et rørende øjeblik på isen, der vidnede om, at en populær skikkelse og et ishockeykoryfæ takkede af.

Odense Bulldogs - SønderjyskE 0-1 (0-1, 0-0, 0-0)

Kampen blev sat i gang og der var hurtigt aktivitet i begge ender af banen i et opgør, der skulle vise sig at være målmændenes kamp. Blot seks sekunder før første periodepause sendte Steffen Frank SønderjyskE på sejrskurs, da han vandt en nærkamp bag målet, drejede rundt og lagde pucken ind i øverste krog, lige bag Samu Perhonen i det fynske mål.

Det var første periodes eneste scoring og anden periode fortsatte målløs, hvor begge målmænd havde en god dag på kontoret og lukkede af i burene.

I tredje periode pressede Bulldogs mere og mere på for den udlignende scoring, men det endte i stedet med et straffeslag til SønderjyskE, da Matt Salhany blev hægtet. Samu Perhonen i det fynske bur tog sig af straffeslaget på rolig vis og parerede elegant skuddet væk fra buret, da Matt Salhany forsøgte med et baghåndsskud, og misbrugte chancen for at udbygge SønderjyskE's føring.

De sidste 10 minutter af tredje periode bankede Bulldogs for alvor på døren hos SønderjyskE, men en storspillende Patrick Galbraith sad tungt på SønderjyskE-buret og parerede det ene skud efter det andet. I de døende sekunder fandt Jake Coughler sin finske holdkammerat, Jonatan Tanus, som bragede pucken ind i netmaskerne til stor jubel for både holdet og fans i Spar Nord Arena. Jublen blev dog hurtigt forvandlet til stilhed, da dommerne skulle tjekke video - var tiden løbet ud?

Den dramatiske afslutning endte med flere minutters votering blandt dommerne, der til sidst vinkede målet af. Steffen Franks scoring blev derfor den eneste i opgøret, og det var nok til at sikre SønderjyskE de tre point i aftenens lokalopgør.

KØB DINE BILLETTER HER

Odense Bulldogs spiller næste hjemmekamp mandag den 13. september, hvor Rødovre Mighty Bulls gæster Spar Nord Arena. Køb dine billetter til opgøret allerede nu og syng hundene godt på vej fra lægterne.


Highlights: Odense Bulldogs vs. SønderjyskE Kampprogram: Odense Bulldogs vs. SønderjyskE