Oliver Villadsen vender hjem til Danmark, hvor han fra den kommende sæson skal repræsentere Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har sikret sig tilgangen af en ung, talentfuld back til den kommende sæson i form af Oliver Villadsen. Oliver Villadsen har underskrevet en toårig kontrakt med Odense Bulldogs.

Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse. 

18-årige Oliver Villadsen er en stor og stærk back med et godt skøjteløb. Han besidder også et solidt pasningsspil og har vist sig godt frem på både det danske U18- og U20-landshold. De seneste tre sæsoner har han spillet i Sverige for Oskarshamn’s U18 og U20-hold, hvor han har fået en stærk opdragelse i den svenske hockeyskole og udviklet sit talent yderligere.

"Vi er glade for tilgangen af Oliver Villadsen til vores trup, der giver os flere muligheder i defensiven. Han er en talentfuld, ung back, der rummet et stort udviklingspotentiale og er en ’fremtidens mand’ for Odense Bulldogs. Vi er sikre på, at han vil fortsætte sin udvikling her hos os, fortæller administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Oliver Villadsen selv er også begejstret for skiftet til Odense Bulldogs:

- De seneste tre år har jeg spillet juniorhockey i Sverige, så jeg glæder mig over at vende hjem til Danmark og gøre entré på seniorniveau i Metal Ligaen for Odense Bulldogs.

- Odense Bulldogs har gang i et spændende projekt, og har gjort det rigtig godt de seneste to sæsoner. Det projekt ser jeg nu frem til at blive en del af, og få en masse erfaring og suge til mig fra resten af mine holdkammerater.


Herning Blue Fox skal have ny cheftræner SønderjyskE starter på fem-seks imports, fire fra denne sæson er streget