Danmark slog Norge 3-2

DANMARK SLOG NORGE 3-2!
Det endte med en helt fortjent dansk sejr i aften i Spar Nord Arena, hvor Danmark dominerede kampens sidste 40 minutter. Trods to føringer til Norge undervejs kæmpede Danmark sig flot tilbage i kampen, og med syv minutter igen afgjorde Christopher Frederiksen kampen, da han smed en retur ind bag Henrik Haukeland.
Norge var nærgående i kampens afslutning, men Frederik Dichow sikrede sejren med et par store redninger til sidst. Dermed kunne danskerne lade sig hylde som sejrsherre foran de 1312 tilskuere til dagens kamp.
De tre flotte danske mål blev scoret af Niklas Andersen, Victor Cubars og Christopher Frederiksen, og blandt de mange flotte præstationer fra danskerne blev Nicklas Jensen fuldt fortjent kåret som kampens spiller fra Danmark.
Også den nye mand i Bulldogs-truppen, Jonathan Brinkman, viste sig fornemt frem på sin nye hjemmebane i Odense.
Næste kamp er på lørdag i Frederikshavn, hvor Danmark igen tager imod Norge. En kamp som spilles kl. 16:00

Dansk U20-landsholdsspiller skifter til Odense Bulldogs Igor Merezhko på sæsonens All Star-Hold