Fra og med fredag den 12. november genindføres coronapasset

Vi har prøvet det før og vi ved alle hvad det handler om - Coronapasset. Fra og med fredag den 12. november genindføres kravet om fremvisning af gyldigt coronapas, når du blandt andet skal se ishockey i Spar Nord Arena og resten af Metal Ligaen.

Retningslinjerne omkring coronapasset gælder for alle sportsbegivenheder, hvor der er mere end 200 personer indendørs og 2000 personer udendørs. Selvom de nye retningslinjer betyder, at coronapasset igen skal frem, forhindrer det ingen aktiviteter i Spar Nord Arena, men bidrager til at sikre en tryg oplevelse for alle gæster.

Det betyder at når den første hjemmekamp venter efter landsholdspausen, skal du igen fremvise et gyldigt coronapas i entréen. For at mindske kødannelse ved indgangen opfordres alle til at have coronapasset klar på telefonen eller i printet udgave allerede inden man bevæger sig mod indgangen.

Læs herunder retningslinjerne for hvordan og hvornår dit coronapas er gyldigt.

HVORNÅR GÆLDER DIT CORONAPAS:

  • Hvis du er fuldt vaccineret, eller fra 14 dage efter man har modtaget det første vaccinestik.
  • Hvis du har været smittet med coronavirus indenfor de seneste seks måneder.
  • Hvis du kan fremvise en negativ PCR-test, der er højest 96 timer gammel, eller en negativ hurtigtest (kviktest), der er højest 72 timer gammel.
  • Du kan få dit coronapas enten ved at dowloade app’en “Coronapas” på telefonen, eller ved at printe passet fra sundhed.dk.
  • Kravet om coronapas gælder for voksne og børn over 15 år.

Odense Bulldogs forlænger med Rasmus Simonsen og Mikkel Hansen Oliver True på 'Ugens Hold'