Koncernen med Frederik Barfoed i spidsen forlænger og øger sit engagement i Odense Bulldogs

Barfoed Group har set med de historiske briller været en trofast samarbejdspartner i Odense Bulldogs og vendte sidste år tilbage til partnerkredsen efter en periode uden for. Ovenpå en succesfuld sæson i fjor nøjes Barfoed Group nu ikke blot med at forlænge samarbejdet, men øger endda deres engagement som Partner Plus.

”Vi oplever generelt set en stigende interesse i kommercielle samarbejdsaftaler fra de fynske erhvervsdrivende og en markant opbakning til det projekt, som vi har gang i. Det glæder os derfor også meget at kunne fortsætte samarbejdet med Frederik Barfoed og Barfoed Group, der virkelig viser deres medvirken og opbakning til den fynske ishockey ved ikke blot at forlænge, men også at øge deres engagement i klubben” – Fortæller Jacob Landtved, kommerciel chef i Odense Bulldogs.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:
”Vi er glade for samarbejdet med Odense Bulldogs, og jeg synes vi får en optimal synlighed som bla tribunesponsor, når der spilles elitehockey i Odense. Vi har med stor succes udvidet Christians Park med yderligere 138 nye lejeboliger samt stor bydelspark (Pulsparken), og det var derfor helt naturligt at udvide vores tilstedeværelse og synlighed i bydelen omkring Odense Bulldogs Isstadion. Og så har vi lagt mærke til, at Odense Bulldogs sætter byen på landkortet, og det vil vi gerne være med til.” 

Barfoed Group har en bred portefølje af bolig- og erhvervsejendomme med den største koncentration placeret i Odense, hvori også flere af ishockeyspillerne fra Odense Bulldogs er bosat. De senere år har Barfoed Group igangsat og gennemført store bydelsprojekter i Odense herunder Munkebjerg Park, Christians Park, August Have og har flere projekter er på vej i Odense.


OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy Arturs Salija på Ugens Hold i Metal Ligaen