På grund af COVID-19 kompenseres alle sæsonkortholdere hos Odense Bulldogs

Coronaen hænger stadig tungt over os alle, og samtlige klubber kæmper en brav kamp i disse tider, hvor bekendtgørelser og ændrede forudsætninger på næsten daglig basis ændres, hvorfor det ikke er nemt at være fan eller klub i øjeblikket. Udfordringer er der mange af i hele samfundet, og det er ikke kun sporten, som er berørt. Opbakningen er kolossal fra både fans og samarbejdspartnere - ikke desto mindre står det klart, at forudsætningerne for levering af de forpligtigelser, vi har, ikke helt kan opfyldes under nuværende restriktioner. Derfor bliver alle sæsonkortholdere refunderet efter følgende model:

Eksempel Unlimited Sæsonkort:
Siddeplads:
119kr. i abonnement om måneden
119kr. x 12 måneder = 1428kr.
1428kr. / 24 grundspilskampe = 59,50kr. pr. kamp

Ståplads:
99kr. i abonnement om måneden
99kr. x 12 måneder = 1200kr.
1188kr. / 24 grundspilskampe = 49,50kr. pr. kamp

Eksempel alm. sæsonkort:
Siddeplads:
1400kr. engangsbetaling
1400kr. / 24 grundspilskampe = 58,33kr. pr. kamp

Ståplads:
1000kr. engangsbetaling
1000kr. / 24 grundspilskampe = 41,66kr. pr. kamp

Det betyder, at du for hver afviklet hjemmekamp under restriktioner refunderes beløbet svarende til din sæsonkorttype, som ses i eksemplet herover.

Kompensationen fortsætter indtil der åbnes op for flere tilskuere i arenaerne.

80% reglen er ligeledes suspenderet (gældende fra sæsonstart) og vil først blive gjort gældende, så snart kapaciteten og rammerne tillader alles fremmøde igen.

Lige nu udvikles teknikken omkring tilbagebetalingerne med vores gode samarbejdspartnere hos Venue Manager. Kompensationen udbetales samlet over én gang og vil finde sted, så snart vi nærmer os normale tilstande i hallerne. Vi holder Jer orienteret.

Hvad skal jeg gøre som Unlimited-kunde for at få refusion
Du skal ikke gøre noget. Refusionen sker automatisk til alle. Skulle enkelte kunder være i restance, har skiftet betalingskort eller andet – så bliver der ikke foretaget refusion, før disse forhold er på plads. Det forhold skal I alle selv sikre på jeres individuelle profiler.

Alm. sæsonkort
Vi tilgodeser vores almindelige sæsonkortholdere, som kompenseres efter den samme refusionsmodel som Unlimited kunder. Ligesom Unlimited kunder vil kompensationen udbetales samlet over én gang og vil finde sted, så snart vi nærmer os normale tilstande i arenaerne. Vi holder Jer orienteret herom og vil kontakte Jer individuelt for at indhente oplysningen vedr. tilbagebetalingen.

Til trods for kompenseringen er der fortsat adgang til alle kampene for alle sæsonkortholdere.


Fotos: Odense - SønderjyskE Britisk landsholdsspiller og ung back skifter til Odense Bulldogs