Vigtig information i forbindelse med kampe i VinMedKant Arena

På grund af situationen omkring Covid-19 ser den kommende sæson lidt anderledes ud end sædvanlig. Regeringen har besluttet, at ishockey kan afvikles under samme ordning som Superligaen, men lokalt i Odense og andre kommuner er der kommet restriktioner, som betyder at overgangen til Superligaordningen, foreløbigt er udskudt til den 22. september.

Vi arbejder derfor med to scenarier alt efter regeringens udmeldinger.

Scenarie 1 - Superligaordningen udskydes yderligere
Hvis regeringen beslutter at forlænge de nuværende lokale restriktioner og udskyde Superligaordningen yderligere, vil vi maksimalt kunne have 375 tilskuere i VinMedKant Arena. For at tilgodese både sponsorere og sæsonkortholdere, vil disse have førsteret til kampene. Det betyder, at hvis du vil sikre dig adgang til alle Odense Bulldogs’ hjemmekampe skal du købe et UNLIMITED sæsonkort. Der vil som udgangspunkt ikke være løssalg af billetter.

Scenarie 2 - Superligaordningen implementeres i ishockey
Såfremt regeringen beslutter at ishockey kan overgå til Superligaordningen vil det betyde, at hver enkelt ishockeyarena får en individuel tilskuerkapacitet, som fastsættes alt efter forholdende i den enkelte hal. For Odense Bulldogs i VinMedKant Arena betyder det, at vi vil kunne rumme op imod 1000 tilskuere. Ligesom i det første scenarie vil sponsorere og sæsonkortholdere have førsteret til kampene. Det kan ikke garanteres at der vil være løssalg af billetter. Vi opfordrer derfor tilskuere til at købe et UNLIMITED sæsonkort, hvis man vil sikre sig adgang til kampene.

Fælles for begge scenarier
For at efterleve retningslinjerne fra regeringen opdeles VinMedKant Arena i fire sektioner, som maksimalt hver må rumme 500 tilskuere. Hver sektion vil have egen ind- og udgang, salgsboder med mad- og drikkevarer samt egne toiletfaciliteter. Det vil ikke være muligt for tilskuere at krydse sektionerne. Der vil til hver sektion være et udendørsareal, hvor man kan ryge eller trække frisk luft i pauserne. Såfremt man forlader det afmærkede udendørsareal, betragtes det som at være forladt arenaen, og man vil ikke kunne komme ind igen.

Alle tilskuere skal sidde ned under hele kampen. Det betyder, at så snart du ankommer til VinMedKant Arena skal du hurtigst muligt finde din plads og blive siddende. Dette er gældende for alle, uanset om du har købt sæsonkort med stå- eller siddeplads. Ståpladserne i endetribunerne vil blive omdannet til siddepladser, så alle kan sidde ned.

Billetter
Sponsorere og sæsonkortholdere har førsteret til billetter så længe vi er underlagt regeringens restriktioner i forbindelse med Covid-19. Hvis du vil være sikker på at se Odense Bulldogs i VinMedKant Arena skal du derfor købe et UNLIMITED HOCKEY abonnement sæsonkort. Såfremt der er ledige pladser efter at sæsonkortholdere og sponsorere har fået en plads vil disse blive sat til salg via vores hjemmeside.

Det er ikke muligt at købe billetter i arenaen. Gennem hele sæsonen forventes der ikke at være løssalg af billetter.

Nære relationer
Hvis du gerne vil se ishockey med en nær relation, må I gerne sidde sammen. Det er blot vigtigt at informere os om det ved bestilling af billetter. Det vil ikke være muligt at ændre sine nære relationer senere, eftersom pladserne fordeles herefter. Nære relationer tildeles pladser ved siden af hinanden, dog maksimalt fire pladser, hvorefter et tomt sæde adskiller gruppen. Du kan derfor godt have flere end tre nære relationer, men for at udvise forsigtighed opdeles grupperinger i maksimalt fire, hvorefter et tomt sæde adskiller den resterende del af gruppen.

Eksempel: En familie kommer seks personer til en hjemmekamp og er kategoriseret som nære kontakter. Gruppen vil blive opdelt således: Fire sæder ved siden af hinanden, ét tomt og to sæder ved siden af hinanden. (0000x00)

Sektionsopdeling og indgangsforhold
For at efterleve retningslinjerne fra regeringen er VinMedKant Arena blevet opdelt i fire sektioner. Disse sektioner er:

  • Sektion 1: A1, A2, A3 og A-ståpladser
  • Sektion 2: B
  • Sektion 3: D og C1
  • Sektion 4: C2, C3, C4, C5, C6 og C7

Sektionerne er adskilt fra hinanden og tilskuere har ikke mulighed for at krydse sektionerne. Hver sektion har seperat ind- og udgang, salgsboder og toiletfaciliteter.

Sektion 1:
Sektion 1 har ind- og udgang via hovedindgangen til forhallen. Har du billet til afsnit A1, A2, A3 eller A-ståpladser skal du derfor blot benytte hovedindgangen som sædvanligt.

Sektion 2:
Sektion 2 har ind- og udgang via dørene bag tribunen på bagsiden af arenaen. Har du billet til afsnit B finder du indgangen ved at gå til højre for hovedindgangen, dreje til venstre ved parkeringspladsen, hvorefter du følger vejen indtil du igen kan dreje til venstre. Herefter følger du blot vejen, så ender du ved indgangen til sektion 2.

Sektion 3:
Sektion 3 har ind- og udgang via dørene bag tribunen på forsiden af arenaen. Har du billet til afsnit D eller C1 finder du indgangen til venstre for hovedindgangen ud mod Møllemarksvej.

Sektion 4:
Sektion 4 er forbeholdt samarbejdspartnere, som har ind- og udgang via Carlsberg Pucken.

Herunder illustreres sektionsopdelingen og viser de dertilhørende ind- og udgangsforhold. Det er vigtigt, at du orienterer dig herom, så du bruger den rigtige indgang til kampene.

Generelle råd

  • Husk at holde afstand og udvis tålmodighed
  • Sprit af/vask hænder ofte og grundigt
  • Følg anvisninger fra vagter og servicefolk
  • Bliv hjemme, hvis du har symptomer
  • Vi opfordrer alle til at downloade SmitteStop app’en

Vi håber på Jeres fulde forståelse og glæder os til at se Jer i VinMedKant Arena til en masse fede ishockeyoplevelser.


Kontrakter til unge talenter LIVESTREAM: Aalborg Pirates vs. Odense Bulldogs