David Karlström skifter til Odense Bulldogs på en månedskontrakt

21-årige David Karlström skifter til Odense Bulldogs på en kontrakt for den kommende måned med option på forlængelse. Med denne kontrakt har den unge forward mulighed for at vise sig frem og overbevise klubben om, at han skal fortsætte resten af sæsonen.

Tilgangen af David Karlström sker på baggrund af de seneste skader i truppen, der har ramt offensiven og decimeret bredden med Rasmus Simonsen, Mathias Mølgaard og Gorm Topholt ude på ubestemt tid. Det har derfor været nødvendigt at hente en forstærkning ind og styrke bredden øjeblikkeligt.

”De offensive muligheder er på det seneste blevet begrænset med flere skader blandt vores forwards og vi har derfor set os nødsaget til at afsøge markedet for en øjeblikkelig erstatning, så vi kan sikre bredden, undgå flere skader ved overbelastning af resten af truppen og fortsat holde os kompetitive i ligaen.” – Fortæller administrerende direktør, Ole Nielsen.

Den unge svensker kommer til Odense Bulldogs med erfaring fra knap 100 kampe i den næstbedste svenske liga, HockeyAllsvenskan, og har desuden opnået 20 ungdomslandskampe for Sverige.

”David Karlström er et ungt og spændende talent, der er godt skolet i den svenske hockeyskole og allerede har vist sig frem på den svenske ishockeyscene. Han er en teknisk dygtig forward og udfylder rollen som både center og wing, og kan løfte holdet i den aktuelle situation.” – Afrunder Ole Nielsen.

David Karlström ankommer til Odense Bulldogs allerede i dag og vil være klar på isen til fredagens udebanekamp mod Frederikshavn White Hawks.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs Kampen mod Esbjerg den 6. november flyttes til dagen forinden