Der står flere lokale virksomheder bag den nyligt udmeldte kapitaltilførsel

I starten af april var der smil på manges læber, da det blev offentliggjort at udenlandsdanskeren, Thomas Sandgaard, investerede et større beløb i Odense Bulldogs og blev en del af anpartskredsen. Thomas Sandgaard var dog langt fra ikke alene om at investere i Odense Bulldogs, da der blandt en række lokale virksomheder i det fynske erhvervsliv har været markant opbakning til kapitalførslen.

De lokale virksomheder, som valgte at tage del i kapitaltilførslen og dermed engagere sig i Odense Bulldogs er Drivadan, Focus Advokater, Kronstadt, Malerfirmaet Knold & Thinesen, Miljø-Bo og Anders Blicher Petersen, mens flere endnu unavngivne virksomheder også bakkede op om projektet.

Den nyligt tilførte kapital skal medvirke til at fortsætte den positive udvikling af klubben, vækste forretningen og skabe et stærkere sportsligt produkt.

"Den lokale opbakning til projektet har været fuldstændig overvældende, hvor en række virksomheder har valgt at tage del i kapitaltilførslen. Den store tiltro, som de lokale erhvervsdrivende udviser, giver os en endnu større tro på projektet, som allerede er i fuld gang og det viser blot, at potentialet for professionel ishockey på Fyn er meget stort. De afledte effekter af kapitaltilførslen mærkes allerede nu, hvor interessen for vores produkter er stigende og flere nye virksomheder melder sig på banen med henblik på nye og spændende samarbejdsaftaler." Fortæller administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Realiseringen af Odense Bulldogs' ambitioner og fortsatte udvikling er i høj grad afhængig af opbakningen fra det fynske erhvervsliv, hvorfor netop den store tilslutning og interesse i projektet er yderst positiv for det fremtidige virke.


En hilsen fra landsholdslejren i Herning Få ubegrænset Bulldogs med et Unlimited Hockey sæsonkort