Når Danmark tager imod Norge venter der en landsholdsfest af format i Odense

Den 27. april 2023 vil Spar Nord Arena i Odense blive fyldt med landsholdsstemning, når de danske løver tager imod Norge i et arvefjendeopgør. Der vil være rød-hvide farver overalt, når ishockeyfans fra hele landet samles for at støtte det danske ishockeylandshold i kampen om sejren.

Danmark og Norge har altid haft en rivaliserende forhold, og deres kampe er altid fyldt med spænding og drama. Begge hold vil gøre alt for at vinde denne kamp og bevise, hvem der er den bedste ishockeynation.

De danske løver har været i god form i de seneste kampe, og de er fast besluttede på at fortsætte deres vindende stime. Holdet vil blive anført af deres stjernespillere, der vil gøre alt for at sikre sejren for deres land.

Kampen vil også være en mulighed for danske ishockeyfans at vise deres støtte til landsholdet og skabe en uforglemmelig landsholdsfest. Der vil være masser af underholdning og aktiviteter for alle aldre, så alle kan få en sjov og mindeværdig oplevelse.

Spar Nord Arena vil være en perfekt kulisse til denne spændende kamp, og der vil være plads til masser af jublende tilskuere. Så hvis du er en ishockeyfan, vil du ikke gå glip af denne fantastiske aften, hvor de danske løver tager på Norge i et ægte arvefjendeopgør. Køb din billet i dag og vær med til at skabe en uforglemmelig landsholdsfest!

Du finder dine billetter her.


Kristian Jensen er udtaget til Landsholdet Odense Bulldogs tager afsked med Gorm Topholt