Sektionsopdelingen ophæves, så længe tilskuerkapaciteten er begrænset til 375

Efter onsdagens kamp fik vi testet hele vores sektionsopdelings-setup, så vi er klar til, at vi forhåbentlig på et senere tidspunkt kan lukke flere tilskuere ind. Sektionsopdelingen i VinMedKant Arena ophæves derfor indtil videre, således at alle tilskuere igen kan bevæge sig frit rundt i arenaen. Eftersom én sektion maksimalt må rumme 500 personer, kan vi konvertere VinMedKant Arena til én sektion, så længe vi er underlagt den begrænsede tilskuerkapacitet. Det er dog vigtigt fortsat at følge ensretningen i arenaen, holde afstand og spritte hænder hyppigt.

Hvad betyder det for dig?
Som sæsonkortholder skal du fortsat benytte den indgang, som står på dit sæsonkort, hvorefter du finder din plads i arenaen. Afspærringen mellem sektionerne er fjernet således, at du kan bevæge dig frit rundt i arenaen i pauserne og benytte alle servicefaciliteter. Alle tilskuere har også mulighed for at besøge vores merchandisebod, som står i forhallen.

Frisk luft og rygning i pauserne
Hvis du skal ryge eller trække frisk luft i pauserne henviser vi til de særskilte udendørsarealer, ved den indgang du kom ind af. Vi opfordrer kraftigt til dette for at sprede tilskuere bedst muligt og undgå større forsamlinger.

Vi gør opmærksom på, at de samme retningslinjer som hidtid fortsat er gældende. Du skal derfor fortsat blive siddende på din plads under kampen - det er ikke tilladt at stå op.

Det er fortsat udelukkende sæsonkortholdere og sponsorere, som har adgang til VinMedKant Arena. Der er ikke løssalg af billetter, hverken online eller i døren.


Fotos: Odense - Herning Erik Nyström får ophævet kontrakten