Den 10. udgave af Stafet For Livet Odense løber i dag af stablen og Scotty er med i kampen mod kræften

Det årlige Stafet For Livet arrangement finder i dag sted på Odense Dyrskueplads, hvor der samles penge ind til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, oplysning og patientstøtte.

Scotty er at finde på pladsen, hvor han spreder smil og glæde til store som små i den gode sags tjeneste, mens han også deltager aktivt i arrangementet, når han løber med i stafetrunden med maskotter.

Dagens arrangement har til formål at skabe fællesskab, håb, sammenhold og give støtte til dem, der kæmper mod kræft eller til dem, der har mistet. Arrangementet giver alle deltagere mulighed for at være sammen, fejre livet og mindes de nære, samtidig med at de støtter op om kampen mod kræft.

I løbet af dagen vil der ligeledes være en liveauktion, hvor Odense Bulldogs har doneret flere effekter til den gode sag, som bortauktioneres til fordel for Kræftens Bekæmpelse

Du kan se med hjemmefra stuen, når Stafet For Livet Odense livestreamer dagen via deres Facebookside. Her vil der både være liveauktion, god musik til ørene og en masse andet godt på programmet.

Program for dagen:

Se med på Stafet For Livet Odenses Facebookside her.


Toms Strauss fortsætter som assisterende træner i Odense Bulldogs Stærk finsk målmand til Odense Bulldogs