Igen år arrangeres der Maskotparade ved H.C. Andersens Børne- og Ungehospital - og Scotty er naturligvis på pletten

Det bliver et særligt syn, der møder bilister, cyklister og fodgængere den 3. maj, når de begiver sig ud i trafikken i nærheden af OUH.

30 maskotter fra hele landet vil nemlig mødes ved OB’s baner i Ådalen og gå i en kæmpe parade af plys op ad Sdr. Boulevard og over til OUH, hvor der skal spredes glæde og smil hos børnene. Og ligesom de sidste par år, er Scotty naturligvis på pletten.

“Vi skal bare ud og sprede glæde hos en masse børn, der har brug for det,” sagde initiativtageren David Lind Nordby sidste år om den store parade.

Han fik idéen, da alle arrangementer – også hos de syge børn og unge på OUH – blev aflyst på grund af coronapandemien.

“Jeg skulle have afholdt et arrangement med maskotterne på Dyrskuepladsen i en anden sammenhæng, men på grund af alle restriktionerne blev det ikke til noget. Så stod jeg pludselig med 17 maskotter, som jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre med,” siger David Lind Nordby og tilføjer:

“Jeg kunne også se, at alle begivenheder i Tryllebjergets kalender bare var aflyst – aflyst, aflyst, aflyst. Så tog jeg fat i H.C. Andersen Børnehospital og spurgte, om ikke vi måtte komme forbi med alle maskotterne. Og det måtte vi.”

I år bliver paraden den 3. maj og starter kl. 15.15 ved Odense Boldklub/Ådalen. Paraden går mod Børnehospitalet med ankomst kl. 15.50, og kl. 16.15 går paraden tilbage og ender ved Odense Boldklub kl. 16.30.


Odense Bulldogs siger farvel til Oliver True og Philip Rafnsson Kristian Jensen er udtaget til Landsholdet