Britiske Paul Thompson er den nye mand ved roret i Odense Bulldogs

52-årige Paul Thompson har en lang og succesfuld trænerkarriere bag sig, hvor han blandt andet har stået i spidsen for Coventry Blaze og Sheffield Steelers i EIHL i henholdsvis elleve og fire sæsoner. Paul Thompson førte Coventry Blaze til mesterskabet i fire sæsoner og modtog undervejs to gange prisen som årets træner i EIHL. I perioden fra 2007 til 2011 stod Paul Thompson endvidere i spidsen for det britiske ishockeylandshold.

Den rutinerede brite har ydermere betydningsfuld erfaring fra den bedste tyske liga, DEL, der er blandt de allerstærkeste ligaer i Europa, hvor han var cheftræner for Schwenninger Wild Wings, mens han også har været træner i Allsvenskan for IF Troja-Ljungby.

Udover sin brede erfaring fra de store europæiske ligaer medbringer Paul Thompson værdifuld erfaring fra den danske liga, hvor han var cheftræner for Aalborg Pirates tilbage i 2014/15-sæsonen.

Paul Thompson ser frem til gøre entré i Odense Bulldogs:
"Jeg er meget begejstret over at tiltræde som cheftræner i Odense Bulldogs. Jeg har haft mange møder med Ole (adm. direktør i Odense Bulldogs) omkring holdet og de fremtidige ambitioner og jeg er meget komfortabel i rollen og ser frem til at opbygge og implementere en ny kultur i Bulldogs, hvor arbejdet allerede begynder nu."

Som træner er Paul Thompson altid velforberedt og organiseret, og forlanger præcis det samme af sin trup, hvor hårdt arbejde både på og uden for isen skal bidrage til at skubbe holdet i den rigtige retning dag for dag.

"Målet er at skabe en stabil udvikling i klubben, hvor vi spiller slutspil i hver sæson. Men der er forskel på at sige, at man er et slutspilshold, og så rent faktisk at være det. Der venter hårdt arbejde og vi skal have de rette spillere med på rejsen, der motiveres af udfordringen og som vil arbejde stenhårdt og engageret mod at etablere os som et konkurrencedygtigt hold. Vores fans skal begejstres med vores spillestil, engagement og vilje til at vinde. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med den nye sæson." - Afrunder Paul Thompson.

Om den nye cheftræner fortæller Ole Nielsen, adm. direktør i Odense Bulldogs:
"I Paul Thompson har vi fået en meget stor trænerkapacitet. Han er yderst kompetent og har den helt rette profil til at indfri vores sportslige ambitioner om slutspil allerede i den kommende sæson. Han har masser af vigtig erfaring fra de europæiske ligaer, herunder EIHL, DEL og Allsvenskan samtidig med, at han har et indgående kendskab til den danske liga.”

Med Paul Thompson som cheftræner skal de sportslige ambitioner realiseres.

“Vi havde flere interessante kandidater oppe at vende til posten som cheftræner, men Paul Thompson var uden tvivl det bedste match ud fra vores research og han har den rette erfaring og rutine til at kunne sætte den fremtidig retning for de sportslige visioner.” - Afslutter Ole Nielsen.

Kontrakten med Paul Thompson er toårig og løber frem til udgangen af 2022/23-sæsonen.

Se mere om Paul Thompson her.


Thomas Sandgaard investerer i Odense Bulldogs Interview med Dale Mitchell