I aften spilles Odense Bulldogs' "Knæk Cancer-match"

Igen i år er hele Metal Ligaen gået sammen om Knæk Cancer-ugen og går i fælles front til kamp med kræften.

For Odense Bulldogs kulminerer det i aftenens opgør mod Rungsted Seier Capital, hvor de fynske hunde spiller i specialdesignede trøjer til fordel for Knæk Cancer. Derudover vil hele Spar Nord Arena emme af liv, når dørene åbnes kl. 17:30.

I forhallen spiller The New Trunksters op til dans med sprøde toner både inden kampen og i periodepauserne. Tænd Et Lys Odense sælger lysposer i forhallen, der skal tændes til den store lysceremoni torsdag den 28. oktober kl. 18:00. Lysceremonien finder sted på Platanhaven i det centrale Odense (mellem Magasin og domkirken). Alle pengene fra lysposerne går ubeskåret til Knæk Cancer 2021.

KØB DINE BILLETTER TIL KAMPEN HER

De helt unikke spillertrøjer kan du få fingre i, når vi endnu engang blænder op for PICK A JERSEY og sælger lodder i merchandiseboden. Lodderne sælges til 25kr. stykket og alt overskud går ubeskåret til Knæk Cancer.

Efter kampen trækkes tre heldige vindere, som bliver kaldt på isen og får lov at vælge lige præcis den trøje, som de vil have med hjem.

Så tag familien og vennerne i hånden, støt det gode formål og tag med til et brag af en onsdagsbasker i Spar Nord Arena.

Pucken smides til fordel for Knæk Cancer kl. 19:00.


Ehlers på pletten igen: Odense sled sig til sejr i straffeslag Kampprogram: Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier Capital