Shawn O'Donnell skifter til Esbjerg Energy med øjeblikkelig virkning

Håbet om slutspillet har længe levet, men efter weekendens kampe må det erkendes, at det ser mere end svært ud at indhente Rødovre Mighty Bulls på ottendepladsen og derved sikre en plads i slutspillet. Med Esbjerg Energy's interesse i Shawn O'Donnell og en fornuftigt aftale til fordel for Odense Bulldogs har man besluttet at sælge den stærke forward til Esbjerg, som derved styrker sin trup med henblik på det kommende slutspil og weekendens Metal Final4. 

Med ni kampe tilbage i Metal Ligaens grundspil er fokus allerede nu på forberedelserne til den kommende sæson og den økonomiske situation, som man skal komme bedst muligt ud af. 

"Vi tror naturligvis på en plads i slutspillet til det sidste, men når vi modtager et fornuftigt bud på en af vores spillere, er vi nødt til at se på både fremtiden og den økonomiske situation, som vi befinder os i - og derfor har vi heller ikke kunne afslå dette tilbud. Aftalen med Esbjerg er en god aftale for alle parter, og vi har derfor truffet beslutningen om at sende Shawn videre til Esbjerg ud fra et taktisk og overordnet perspektiv med henblik på fremtiden."
Udtaler adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Odense Bulldogs indtager en niendeplads i Metal Ligaen med aktuelt 11 point op til Rødovre Mighty Bulls på ottendepladsen. Metal Ligaens Covid19-reglement, herunder tildelingen af 1,5 point ved udbredt coronasmitte i spillertrupperne, har længe hjemsøgt Bulldogs, hvor flere klubber er blevet tildelt adskillige corona-point i løbet af sæsonen. Netop denne udvikling, kombineret med det faktum, at vi ikke selv har formået at vinde afgørende kampe på det seneste, har været en udfordring for mulighederne om at nå slutspillet.

Shawn O'Donnell nåede 37 kampe for Odense Bulldogs med 32 point til følge.


Joseph Mizzi tilslutter sig Odense Bulldogs Stem på Månedens Spiller i januar