Odense Bulldogs igangsætter søgningen af ny direktør.

Med baggrund i at vores nuværende direktør Ulla Vahl-Møller har taget imod nye udfordringer, og derfor har valgt at sige sin stilling op hos Odense Bulldogs med fratrædelse pr. 30. november, skal vi nu have ansat en ny direktør til at stå i spidsen for klubbens administration.

Ulla Vahl-Møller udtaler:
”Jeg har sat stor pris på vores samarbejde, og holder meget af Odense Bulldogs og de mange ildsjæle omkring ishockeyen her i Odense – og jeg vil naturligvis fortsætte mit arbejde med fuld loyalitet, indsats og engagement frem til min sidste arbejdsdag”.

Bestyrelsesformand Thomas Andersen udtaler:
”Vi har været glade for samarbejdet med Ulla og bestyrelsen kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse med Ulla’s indsats, i den tid hun drevet klubben”.

Men nu går jagten så ind på hendes efterfølger. Som bestyrelsesformand Thomas Hertz Andersen dog udtaler, så er det uden hastværk og vi har tid til at vente på den rette.

I en overgangsperiode, indtil den nye er på plads, overlades de daglige ledelsesopgaver til Arne Buch med hjælp fra øvrige gode kræfter i bestyrelsen samt personkredsen om denne.

Arne Buch er tilknyttet Bulldogs som bestyrelsesmedlem, og som kommerciel rådgiver via sit firma Buch Consult, hvis øvrige aktiviteter fortsætter uforandret.

Bulldogs Odense har som alle andre, måttet se til at der er sket forandringer, som vi ikke selv er herre over. Det er derfor med stor glæde, at bestyrelsesformand Thomas Hertz Andersen, kan konstatere at Bulldogs på trods har oplevet stigende interesse fra det fynske erhvervsliv og fra personer, der som frivillige hjælper Ishockeyen i Odense.

”Vi oplever fremgang i antal af nye sponsorer, der sammen med de mange nuværende loyale sponsorer har vist et stort engagement for at styrke klubben i en turbulent periode. Dette har Ulla Vahl-Møller en stor aktie i. Det er en styrket klub, der siger tak for denne gang til Ulla Vahl-Møller og et velkommen til en ny direktør når denne er fundet” udtaler Thomas Andersen.

Henvendelse kan rettes til:

  • Thomas Andersen, Bestyrelsesformand, tlf. 40 29 52 10
  • Ulla Vahl-Møller, tlf. 30 16 31 30

Bedste hilsner
BULLDOGS Odense


VIDEO - METAL LIGAEN KNÆKKER CANCER: Jeppe Holmbergs historie Trøjeauktion til fordel for Knæk Cancer