Odense Bulldogs har i samarbejde med Oliver True og Rasmus Simonsen valgt at forlænge samarbejdet med 1 år mere, således at det gælder for næste sæson 20/21.

Odense Bulldogs forlænger sit samarbejde med Oliver True og Rasmus Simonsen til næste sæson 

Odense Bulldogs har i samarbejde med Oliver True og Rasmus Simonsen valgt at forlænge samarbejdet med 1 år mere, således at det gælder for næste sæson 20/21. 

Cheftræner Marc Lefebvre udtaler følgende om de to unge spiller: 

-“I am pleased to have Rasmus and Oliver in a Bulldogs jersey again next season. They have developed greatly over the past few months and I look forward in helping them in their continued progress. It is important as a club we develop young Danish players, like Rasmus and Oliver, as they are the future of the clubs progress and success”.

 

Siden Oliver True kom til Odense Bulldogs i sidste sæson, har han spillet 33 kampe i Metalligaen og lavet 7 point. I forhold til hans forlængelse med Odense Bulldogs udtaler den unge spiller følgende: 

-“Jeg har været glad for min tid i Odense, og jeg er faldet rigtig godt til på kort tid. Det er nogle gode holdkammerater hele vejen rundt! Da jeg fik muligheden for at tage et år mere hos Odense Bulldogs, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige sted for mig at fortsætte min udvikling.“ 

 

Rasmus Simonsen kom til Odense Bulldogs tilbage i sæsonen 18/19, da han skiftede fra Hvidovre Fighters. Siden dengang har han spillet 44 kampe og lavet 13 point i Metalligaen. Rasmus Simonsen udtaler følgende om sit forlænget arbejde: 

-“Jeg har været super glad for at spille i Odense, så det var helt naturligt for mig at forlænge til næste sæson. Jeg er meget glad for at, jeg skal tilbringe endnu en sæson i Odense.” 

 

Eventuelt supplerende oplysninger: 

Sportschef Henrik Benjaminsen 20 73 19 06.

 

Bedste hilsner

Bulldogs Odense

   


Martin Larsen forlænger aftalen med Odense Bulldogs. Video: Odense - Sønderjyske