Odense Bulldogs og Marc Lefebvre er blevet enige om at forlænge samarbejdet så den nye aftale løber til og med april 2021.

Marc har efter han overtog ansvaret for Odense Bulldogs fået vendt den negative stime som holdet var inde i, og pt. har han ført Bulldogs til sejr i 6 af de seneste 8 kampe. Dette har igen bragt håbet og optimismen tilbage hos fans, sponsorer og alle de mange der følger og støtter Odense Bulldogs.

”Marc har virkelige formået og rykke holdet siden han tog over. Han har tilført holdet en aggressiv og underholdende spillestil som vores spillere virkelig har taget godt imod. Han møder velforberedt til alle kampe og træninger, og det har været en fornøjelse og se ham arbejde med holdet” udtaler sportschef Henrik Benjaminsen.

“I am very excited for the opportunity to lead the Bulldogs into next season. I believe we have started to build a foundation and culture in Odense that will see our players and performance continue to grow on and off the ice. I want to thank Henrik, the entire Bulldogs organization, sponsors and our great fans for their continued support and belief in me to lead the Bulldogs” udtaler Marc Lefebvre.

“Vi var I sportsudvalget ikke et sekund i tvivl om, at Marc var den rette til at opfylde den ambition vi har om i næste sæson igen at være blandt de 8 bedste og en del af slutspillet. Derfor er det også fantastisk, at det gode samarbejde med Marc kan fortsætte, og vi er sikre på, at vi går en lys fremtid i møde” udtaler sportschef Henrik Benjaminsen.

 

Eventuelt supplerende oplysninger: 

Sportschef Henrik Benjaminsen 20 73 19 06.

 

Bedste hilsner

Bulldogs Odense


Fyns største fredagsbar åbner igen – og vi har brug for dig! Odense håber på Sam Povorozniuok efter landsholdspausen