Den unge danske målmand bliver en del af målmandsteamet i Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med den 21-årige målvogter Frederik Søgaard for den kommende sæson.

Når den nye sæson blænder op til september, skifter Frederik Søgaard tilværelsen i Aalborg Pirates ud til fordel for Odense Bulldogs, hvor han bliver den ene halvdel af målmandsteamet.

”Frederik Søgaard er en ung, talentfuld målmand, der i den kommende sæson skal agere backup målmand hos os. Frederik kender den svære rolle som andenmålmand, men har motivationen, sulten og ikke mindst kvaliteterne til at presse på for spilletid i løbet af sæsonen, hvor hans positive udvikling skal fortsættes.” Udtaler adm. direktør, Ole Nielsen.

Forinden sidste sæson i Aalborg Pirates var Frederik Søgaard reservemålmand igennem flere sæsoner hos Herning Blue Fox, hvori han også har haft sin hockeyopdragelse og er et produkt af klubbens talentarbejde. Talentet har desuden udmøntet sig i optrædener for både det danske U18- og U20 landshold.

Den unge målvogter ser også selv frem til at blive en del af Odense Bulldogs og presse på for spilletid i den fynske hovedstad:

”Odense Bulldogs har søsat et spændende projekt og jeg glæder mig utrolig meget til at trække Bulldogs-trøjen over hovedet og blive en del af holdet. Jeg kommer til klubben med en masse sult efter mere istid og er topmotiveret for at kæmpe for min plads på holdkortet.” Fortæller Frederik Søgaard og tilføjer:

”Jeg kender desuden en del af gutterne på holdet, så jeg ved, at det er en god og dynamisk gruppe, jeg bliver en del af i den kommende sæson.”

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Alle Odense Bulldogs scoringer fra 2021-2022 sæsonen Odense Bulldogs forlænger med to unge spillere