Den danske U20-landsholdsmålvogter tilslutter sig Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har sikret sig den 19-årige Frederik Dichow på en aftale for resten af 2020/21-sæsonen, hvor han bliver en del af målmandsteamet sammen med Tadeas Galansky og Jonas Rathje Skjoldå. Frederik får #80 på ryggen og er sponsoreret af Pistoria.

Frederik blev tilbage i 2019 drafted til NHL i den 5. runde af Montréal Canadiens, og er et af Danmarks allerstørste målmandstalenter.

I 2019/20-sæsonen vogtede den unge talentfulde målmand buret hos Malmö Redhawks' U20-hold i den bedste svenske U20-liga, J20 SuperElit, hvor han står noteret for 24 kampe. I indeværende sæson har den danske U20-landsholdsmålmand senest været udlejet til Rungsted Seier Capital, hvor det er blevet til tre optrædener for den talentfulde målvogter i Metal Ligaen.

Frederik var i indeværende sæson oprindeligt tiltænkt en rolle hos Sudbury Wolves i OHL, men på grund af COVID-19 er ligaen fortsat udskudt på ubestemt tid.

Adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, udtaler om tilgangen af Frederik Dichow:
"Vi er glade for at kunne tilknytte Frederik til vores målmandsteam i Odense Bulldogs. Frederik er en ung og talentfuld målmand med masser af udviklingspotentiale, som uden tvivl styrker vores setup omkring målmandspositionen. Frederik har til trods for sin unge alder allerede stor erfaring i både klubregi og på ungdomslandsholdet, og denne erfaring skal vi bygge videre på i samarbejde med resten af teamet."

Jonas Rathje Skjoldå vil fortsat være en del af målmandsteamet i Odense Bulldogs, hvor han nyder godt af træningen med eliteholdet og udvikler sig positivt. Jonas er en del af den langsigtede strategi for klubben med talentudvikling i samarbejde med OIK, hvor han også skal tilbage og spille juniorishockey, når ungdomsafdelingen forhåbentlig snart åbnes op igen.

Se mere om Frederik Dichow her.


OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs Svensk forstærkning til bagkæden