Odense Bulldogs har skrevet en etårig kontrakt med den fysisk stærke forward, Radek Cip

28-årige Radek Cip tilslutter sig Odense Bulldogs fra den kommende sæson.

Den tjekkiske forward har spillet for henholdsvis Orli Znojmo og Dornbirner EC i den stærke østrigske liga, EBEL, hvor han fordelt over fem sæsoner spillede 221 kampe og gjorde god figur af sig med 93 point. Med både offensive og defensive kvaliteter er Radek Cip en solid allroundspiller, som forstærker truppen til den næste sæson.

Cheftræner i Odense Bulldogs, Paul Thompson, ser store kvaliteter i den nyerhvervede forward: "Radek Cip har spillet mange kampe i den stærke østrigske top liga, EBEL, og er en spiller med høj fart og intensitet i skøjterne. Han har et skarpt skud og kan score alle slags mål, både på tæt hold og udefra. Radek Cip er desuden både fysisk og teknisk stærk samt god til at sætte spillet op for sine holdkammerater i de små områder."

Radek Cips personlighed og spillemæssige færdigheder passer perfekt ind i Odense Bulldogs, hvor både spillestilen og kulturen er et naturligt match imellem de to parter.

"Han er en komplet allroundspiller og bringer energi, erfaring og store kvaliteter til holdet. Efter at have set flere kampe med Radek og foretaget en grundig research, er vi sikre på, at han passer perfekt ind i vores spillestil og kultur samt uden tvivl vil begejstre vores fans med sit spil på banen." - Fortsætter Paul Thompson.

Radek Cip ser frem til at trække Bulldogs-trøjen over hovedet og bidrage til at indfri de sportslige ambitioner i klubben: "Jeg har længe gerne ville spille i udlandet igen og prøve mig af i en ny liga, så da Odense Bulldogs fremlagde muligheden for mig, var jeg solgt med det samme. Klubbens sportslige vision er i tråd med min og jeg har en rigtig stor motivation for at medvirke til, at det skal lykkes. Jeg ser frem til at blive en del af Bulldogs og bidrage til at rykke holdet i en positiv retning med min dedikation, hårde arbejde samt både offensive og defensive kvaliteter."

Udover fem sæsoner i den østrigske liga, EBEL, har Radek Cip spillet hele sin karriere i Tjekkiet, hvor han har optrådt i den bedste tjekkiske liga, mens han i de to forgange sæsoner har haft hjemmebane hos HC Prerov i den næstbedste liga i hjemlandet.

Vil du se Radek Cip og resten af Bulldogsmandskabet på isen i næste sæson, så køb et Unlimited sæsonkort i dag og spar oprettelsesgebyret på 499,- kr.

Du køber dit Unlimited sæsonkort her


En hilsen fra Odense Kommunes borgmester, Peter Rahbæk Juel En hilsen fra landsholdslejren i Herning